maanantai 23. huhtikuuta 2012

Siveltimiä

Koulussa tuli pitkästä aikaa aika ostaa välineitä, tällä kertaa vuorossa oli siveltimiä ja muuta ehostuksessa tarvittavaa härpäkettä. Mulla on siveltimiä jo omasta takaa aika reippaasti, mutta päätin osallistua koulun yhteistilaukseen ihan siitä syystä että multa puuttui joitain asioita ja oli rehellisesti sanottuna halvempaa ostaa koko setti tarjouksella valmistajalta kuin haalia niitä puuttuvia osia yksi kerrallaan. Toinen syy miksi halusin ostaa nämä oli se, että nämä olisivat nimenomaan koulukäyttöön eikä jonkun siveltimen mahdollinen häviäminen tulisi niin hirvittävän kalliiksi.

Koko setti maksoi 68,10 euroa. Joku teistä ihmettelee nyt että eikö tuolla summalla nyt olisi saanut niitä puuttuvia niin vastaus on että säästö olisi ollut ihan olematon, kun olisi täytynyt maksaa postikuluja ja hinnat olisivat vähän erilaisia. Esimerkkinä viuhkasiveltimen hinta (kaikissa alv 23%): hinta paketissa 2,95 e, hinta tukussa 5,72 e (+postikulut), hinta kaupassa n. 8,9 euroa, halvin sivellin setissä 1,45 e. Harmi vaan että hinnan näkee sitten tuotteiden ulkonäössä. Punaiset näyttävät ihan ammattimaisilta, mutta nuo siniset muistuttavat harmittavasti niitä törkeän halvalla ja täysin laaduttomasti valmistettuja lehtilahjasiveltimiä, joista ei ole koskaan ollut mihinkään. Tosin en voi mitenkään tuomita näitä pelkästään ulkonäön perusteella, mutta kivemman näköinen olisi aina kivempi. ;) Niin ja siveltimet on kuitenkin Duroyn ja aiemmin ostamiini olen pääsääntöisesti ollut ihan tyytyväinen, vaikka pari pettymystäkin on ollut.

Kaikesta huolimatta odotan ehostusta kovasti :)

Aiemmin ostetut (pakolliset*) koulutarvikkeet:
325,50 e

rahaa käytetty yhteensä lukuvuoden aikana:
393,60 euroa

*Olen kyllä käyttänyt rahaa lisäksi esimerkiksi omiin saksiini, harjoihin, rulliin yms. Pakollisiin lasken kuitenkin vain ne asiat, jotka ovat välttämättömiä koulunkäynnin kannalta, koulussahan saamme käyttää koulun saksia ja koneita, joten ihan kaikkea ei ole pakko ostaa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...