lauantai 28. huhtikuuta 2012

NARS pure radiant tinted moisturizer

Minusta ei ole vieläkään tullut erityisen viitseliästä arkimeikkaajaa. Välillä ihonsa kirjavuudesta kuitenkin tulee tietoisemmaksi ja silloin yritän epätoivoisesti keksiä helppoja ja erityisen nopeita keinoja peittää sitä. Oma iho on kuitenkin aika ongelmainen, sillä se rasvoittuu pelkästä ajatuksesta ja nokka vuotaa niin, että mikään meikki ei pysy missään.

Olen kokeillut joitain sävyttäviä kosteusvoiteita, mutta ne eivät ikinä ole hirveästi mitään peittäneet.  Jossain mielenhäiriössä päätin kuitenkin helmikuussa ostaa Narsin vastaavan aurinkosuojakertoimellisen uutuuden. Luonnollisesti tuote piti tilata netin kautta kun en ulkomailla kauheasti liiku, joten sävyvalinnassa olin pääsääntöisesti Narsin omien kuvauksien ja huonojen harrastelijaswatchien varassa.

No Finland sävynhän olisi pitänyt olla ihan täysi napakymppi, mutta ei se ollutkaan. Siitäkin huolimatta että tummuus oli ihan oikea niin se Narsin kuvaus neutraaliudesta meni vähän metsään. Aine on ihan uskomattoman keltaista. Peittävyys on kuitenkin ihan mukava ja ainetta voi kerrostaa. Itse olen tämän käytössä vielä puuteroinut, mutta pysyvyys omassa rasvoittuvassa ihossani on kuitenkin ollut ihan yhtä huono kuin millä tahansa muulla nestemäisellä meikkivoiteella, sillä siltä tämä nimestään huolimatta vaikuttaa.

Koska itse haluan aina verrata asioita niin vertailun vuoksi vielä kaksi ihan eri tyyppistä ja eri sarjan ainetta, joista toinen sopii minulle täysin ja toinen on ihan liian keltainen. Kuvassa alempana Narsin Finland ja ylempänä Joe Blascon Special lite olive 1.


Lopuksi vielä INCI:


EDIT: Uudempi sävy Terre Neuve vertailussa täällä.

3 kommenttia:

 1. Hö, mulla kaikki keltasävyinen näyttää aina vähän ikävän tummalta, vaikka vaaleusaste olisi oikea. Ja oon just tuosta haaveillut.

  Mut niin, sulle on mun blogissa tunnustus: http://girlwithoutapearlearring.blogspot.com/2012/05/kaktusvarpaita-ja-parin-tonnin-poyta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pieni pettymys tuo keltaisuus. Olen silti itse saanut käytettyä keltaisuudestakin huolimatta kun käyttää todella vähän kerrallaan, kuvassa on vähän ehkä "läträtty". Normaalisti siis käytän noin nuppineulanpään kokoisen nokareen kun kuvaa varten vähän tuhlasin ja käytin jopa kaksi. Lopputulos ei tietenkään pienellä määrällä ole niin tasaisen värinen, mutta poistaa pahimman zombi-efektin. :D

   Olikin mun ensimmäinen tunnustus, kiitos! Tartun siihen heti kun saan inspiraation sen tekemiseen.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...