keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ihmeöljy

Keväämmällä Ostolakossa-blogissa puhuttiin Clarinsin Huile Lotus -hoitoöljystä, joka kokemusten mukaan "sulattaa" mustapäät.

Kiinnostuin tietysti heti, mutta hinta ei ollut ihan kohdillaan, sillä olen kokeillut jos jonkinmoista öljyä ja mistään ei ole ollut meikinpuhdistusta parempaan ja ainakin tämän kaupungin liikkeissä tällä öljyllä hintaa oli suunnilleen 45-50 euroa ja netistäkin ostettuna hintaa jäisi 37 euroa. Jäin odottelemaan hetkeä, jolloin mulla olisi rahaa tällaiseen kokeiluun, mutta sitähän ei varsinaisesti koskaan tullut, mutta Kicksin kesäale tuli. Kicksin alennuspöydästä löysin vanhanmallisen 40ml pullon 25 eurolla ja koska ihossani on jos jonkinmoista tukkeumaa ja sillä hetkellä varsinkin niin päätin kokeilla.

Ensimmäinen huomio oli, että kaatopullo on todella hankala ilman minkäänlaista annostelijaa ja vähän kaipasin kyllä uudistuneen pullon pipettiä. Käytin öljyä annostelukorkin puutteesta lähestulkoon ohjeiden mukaan iltaisin ja itse asiassa huomasin selkeän eron ihossani jo hieman alle viikon käytön jälkeen. Kaiken kaikkiaan iho tuntuu puhtaammalta ja pehmeältä. Ei tämä nyt edelleenkään tehnyt ihostanu sitä kuuluisaa vauvanpeppua (mun ihollani ei kannata odottakaan), mutta lähes kaikki pahat tukokset se sulatti pois. Hajuhan on kuin hyttysmyrkyssä, mutta toistaiseksi olen sen kestänyt.
Nyt harmittaa vain etten ottanut mitään ennen ja jälkeen kuvia todisteeksi.

Ja öljyn sisältö:

Sokoksen verkkokaupasta muuten vielä toistaiseksi saa uutta ja vanhaa kokoa, tosin hinta on kummallakin eri niin en varsinaisesti näe hyötyä ostaa sitä isompaa. Isompi 50,20 euroa ja pienempi ja uudempi 45,20 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...