perjantai 2. marraskuuta 2012

YSL-puuteri


Sanoin kesällä saaneeni kaksi myyntikilpailupalkintoa. Itse asiassa enhän minä niitä silloin saanut, tuotteet tulivat mulle joskus syyskuun puolella. Toinen niistä oli YSL-puuteri, jonka tarkemmin sanottuna piti olla Lancômen puuteri, mutta en jaksa(nut) välittää asiasta kun  näin kultaisena kiiltelevän rasian ja mustan samettipussukan. Ainakin FeelUniquen mukaan tämä olisi jopa arvokkaampi kuin se luvattu puuteri.

Mulla ei koskaan ole tämäntyyppistä tuotetta meikkipussissani ollut, joten en sano siitä sen kummemin kuin, että tämän ja NARSin sävyttävän päivävoiteen kanssa olen kuulemma tehnyt parhaan meikkipohjani. Tämä lausuntohan siis tuli ihan pyytämättä avomieheltäni, joten ehkä se päivävoide ei ollutkaan väärän sävyinen eikä tässäkään siis mitään valittamista.

Syy minkä takia tästä halusinkin kuitenkin kertoa oli, että luontaisena rähmäkäpälänä sain tiputettua rasian lattialle. Luulin koko puuterin olevan mennyttä. Vähän sottaiseltahan se toki kolauksen jälkeen näyttää, mutta muutamaa pientä hiutaletta lukuun ottamatta puuteri on ihan kunnossa! Rasian kiinnitysnipsukka tosin otti itseensä eikä rasiaa voi enää "lukita", se kuitenkin tuntuu pieneltä jutulta sen rinnalla, että itse sisältö on kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...