keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lapsuudesta tutut laastariliimat

Olin jo kuvitellut, että nuo laastarinjäljet oli vaan 90-luvun huonojen liimojen syytä ja niistä olisi jo päästy. Ei sitten.

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt hukkaan sairastaessa jotain mystistä tulehdusta. Tulehdusarvot on pahimmillaan ollut 390. Eihän tuo mitään ole minulle sanonut, mutta kuulemma terveen ihmisen tulehdusarvot on alle 10. Sairaalakin tuli kokeiltua ja olihan se kokemus, siitä kuuluisasta ruuasta en niin päässyt perille kun oma ravintoni oli enemmänkin nestemuodossa pääni yläpuolella. Täytyy muuten sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt paikan hoitajista. Ihan kuin joka ikisen hoitajan suurin murhe olisi ollut mun senhetkinen hyvinvointi. Tekisi mieli pistää kiitoskirje eteenpäin, mutta olisiko se ihan hölmöä? En kyllä kykenisi samaan. :)

No ne liimajäljet. Ihoon liimailtiin päivien aikana jos jonkinlaista laastaria ja anturia, joten kotiin päästessä iho näytti samalta kuin 6-vuotiaana eli aika liimaiselta.  Huomasin, että paras keino päästä eroon noista sitkeistä lähmistä on liottaa niitä hetki vedenkestävän meikin poistoaineella ja sitten kaapia ne irti.

10 kommenttia:

 1. Ihan jäätävät lukemat. Hehe, mun tulehdusarvot olivat maanantaina 24 tänään 36 ja se jo riitti siihen, että sairaanhoitaja katsoi, ettei hänen taitonsa riitä vaan tarvitaan lääkäri. Noita on pari eri testiä, lasko ja CRP. Mulle sanottiin, että jos pika-CRP näyttää yli 40, sitten jo otetaan enemmän testejä koska se viittaisi bakteeriin eikä virukseen. Ja mulla on pelkkä helkutin flunssa, josta en olisi mennyt edes lääkäriin ellei olisi sairaslomatodistusten takia pakko. Ei ole edes kuumetta, korkeimmillaan on ollut 37,2 ja tänään lääkärissä lämpö oli 36. Mut kuulemma CRP 36 ja nousu maanantaista ei vastannut ihan normaalia virusflunssaa, siksi piti vielä hakea lääkäri kirjoittamaan sairaanhoitajan "flunssan oireet"-saikkutodistuksen sijaan Infectio respiratoria inferior acuta non specifica eli sama latinaksi.

  Mut yks kätevä tossa pika-CRP:ssä on - ei tarvitse lääkärin pohtia, onko tämä nyt oikeasti saikun tarpeessa vai ei, koska sanat kertovat vähän vähemmän. Mä kun yritin koko ajan selostaa, että ei tässä olla mihinkään kuolemassa, perusflunssa tämä on. Hassua silti, että yleensä kun menen lääkäriin, olen oikeasti tappoflunssassa enkä kestä oloani, ja yleensä silloin ei olla koskaan edes otettu tulehdusarvoja... Ja nyt kun valitan perusflunssaa niin sitten otetaan. :D

  Toivottavasti sulla menee kaikki hyvin ohi, ihan hyvä ettet lähtenyt hankkimaan mitään sydänlihaksen tulehdusta mihinkään Hämeenlinnaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tullu siihen tulokseen, että pahin tilanne on aina silloin kun olo tuntuu ihan hyvältä. :D

   Oon toki ihan tyytyväinen että päätin olla lähtemättä, mutta harmittaa miitin menettäminen silti kun olis kerrankin muuten päässyt. :D

   Paranehan sinäkin pian! :)

   Poista
 2. Paranemisia! :) Kannattaa lähettää hoitajille kortti jos on saanut hyvää hoitoa, ilahtuvat tosi paljon. :) T. Yks hoitaja

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! :) Kuulostaa kyllä aika hurjalle sun tulehdusarvot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suurelta kuulosti jo pelkästään pikatestin arvot 160, niin ne asiat yllättää.:)

   Poista
 4. Hui mitkä arvot! Selvisikö tulehduksen syy missään vaiheessa? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei selvinnyt, mutta jatketaan joidenkin asioiden tutkimista kunhan tilanne on rauhoittunut.

   Poista
 5. Hei. :)

  Kun oot tilannut tuolta Guru Makeup Emporiumista niin minkä postitus systeemin oot valinnut? :D Haluisin kovasti tilata tuolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa automaattisesti lopuksi vaihtaa oikeaan jos itse laittaa väärin, mutta olen käyttänyt tätä: "standard signed for europe zone 2"

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...