maanantai 16. kesäkuuta 2014

Perusnaku

Blogimaailmassa ei ole voinut välttyä Urban Decayn Naked-palettien hehkutuksesta. Kaikki se hehkutus on saanut mut kiinnostumaan noista kolmesta paletista yhdessä ja erikseen, mutta olen aina todennut, etten niitä kuitenkaan käyttäisi tai käyttäisin kahdentoista sävyn rivistä ehkä kolmea. Tykkään meikata muita erikoisillakin väreillä ja yhdistelmillä, mutta jos omilla kasvoilla on kovasti jotain ylimääräistä niin tunnen oloni epämukavaksi. Minulle riittää se, että saan itseni pienellä vaivalla vähän laitetumman näköiseksi. Olen siis tässä asiassa sanalla sanoen tylsä.


Olen kuitenkin etsinyt itselleni palettia, jossa olisi sopivia perussävyjä ja kaiken minun vaatimani silmämeikin saisi tehtyä samoilla tuotteilla. Onneksi on Urban Decay Naked Basics. Siinä ei ole mitään ylimääräistä eikä minulle tylsänä meikkaajana mitään liikaa. Paletissa ei ole edes niitä suunnattoman typeriä minisiveltimiä, jotka kuitenkin soveltuvat lähinnä roskikseen.


Pahoittelen, että en tajunnut kuvata palettia tuoreena. :D

Paletti sisältää sävyt mattasävyt Foxy, W.O.S, Naked 2, Faint ja Crave. Lisäksi mukana on hieman satiininen Venus. Näitä kaikkia voin jopa käyttää samassa meikissä. Esimerkiksi näin:
Foxy koko luomelle, W.O.S silmän sisänurkkaan, Venus edellisen päälle ja kevyesti kulmaluulle, Naked 2 vaaleammaksi varjostusväriksi, Faint tarvittaessa tuomaan lisätöpäkkyyttä varjostukseen. Kaksi viimeistä ovat sen verran neutraaleja, että niitä voi käyttää myös kulmissa. Vielä tuo "pelottava" musta Crave rajaukseksi ainakin yläluomelle ja tarvittaessa Faint vähän pehmentämään rajausta.
Tällä reseptillä tulee hyvin luonnollinen, mutta samalla äärettömän huoliteltu nudemeikki.

Vahvuus tietysti maun mukaan, mutta voihan tällaisella yhdistelmällä tehdä paljon muutakin. Mikään ei myöskään estä myöskään yhdistämästä niitä mielenkiintoisempia sävyjä näiden kanssa!

4 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä, miksi mulla on kaikki kolme 12:n sävyn Naked-palettia mutta ei vieläkään tätä. Pakkohan tuo on saada! Niin hyvät perusvärit luonnolliseen meikkiin sekä kaikkien villimpien värien kaveriksi!

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen kyllä kaikkia kolmea Naku-palettia, mutta tietty jos nille ei tule käyttöä, niin sitten eri juttu :) Enpä minäkään kerkeä niitä usein käyttää, mutta silti en voisi olla ilman. :D Tuossa Basicsissa on kyllä todella kätevät ja nätit sävyt. Täytyy hokea itselleen, että ei, _en_ tarvitse tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne kaikki houkuttelevalta vaikuttaa aina! :D Mulla on toisaalta myös ollut ennakkoluuloja noita UD:n luomivärejä kohtaan, koska aiemmin ostamani on olleet ihan surkeita ja varisseet kuin kuusen neulaset. Tää oli kuitenkin jotain ihan muuta. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...