torstai 26. kesäkuuta 2014

Beauty Blender ja BeautyBay Blending Sponge

Paljon B-kirjaimia taas luvassa.

Beauty Blender on jo varmaan kaikille tuttu. Beauty Blender on siis meikkisieni. Perusajatuksena on, että sieni kastellaan, sieni turpoaa vedestä eikä ime niin paljon meikkivoidetta itseensä kuin muut sienet. Sientä voi käyttää voiteen levittämiseen tai häivyttämiseen. Maailma on jo täynnä vastaavia tuotteita ja miksi ei olisi, BB on ihan mahtava, mutta vähän tyyris 20 euron kappalehinnallaan. Yksi kiinnostavimpia tulokkaita olikin talvella ilmestynyt  BeautyBayn oma versio, jonka normaalihinta on maltillisesti alle seitsemän euron. Omastani maksoin muutaman euron, se nimittäin sattui olemaan Premier-näytteenä.

Violetti sieni on BeautyBayn Blending Sponge ja pinkki on Beauty Blender. Kummatkin ovat kuivina kooltaan melkein samankokoisia. Violetti on kuivana jokseenkin jämäkämpi ja tunnultaan enemmän stressilelumainen kun pinkki puolestaan on pehmeämpi ja joustavampi.


Sienet märkinä. Pinkki ja valkoinen ovat kummatkin Beauty Blendereitä. Valkoinen on uudempi ja vähän vähemmän kulunut, tämän huomaa esimerkiksi kärkiä vertailemalla, pinkin kärki on kulunut aavistuksen pyöreämmäksi. Beauty Blenderit eivät ime vettä yhtä hanakasti kuin Blending Sponge, mutta hanan alla kaikki kastuvat nopeasti. Beauty Blendereistä ylimääräisen veden saa puristettua kerralla eikä vesi jää tirkumaan sieneen. Blending sponge imee vettä helpommin, mutta se on myös vaikeampi puristaa ulos. Blendin spongeen meinaakin jäädä helposti liikaa vettä ja silloin sieni on vähän epämääräinen eikä palaudu muotoonsa helposti.

Olen tottunut Beauty Blenderiin, joten Blending sponge on minun makuuni vähän turhan jämäkkä ja pikkuisen pienempi kuin esikuvansa. Onhan nämä ajatukseltaan samanlaisia, mutta mun makuuni kaksi täysin eri tuotetta. Tämä on tietysti ennen kaikkea mielipideasia, mutta itse tykkään enemmän noista pehmeistä, joiden käytössä voi olla reilusti hellempi. Kummallekin on varmasti oma paikkansa, mutta kyllä mun suosikkini on edelleen Beauty Blender.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...