lauantai 21. kesäkuuta 2014

Ellis Red

Mua on kiinnostanut punainen huulipuna, mutta siinä on ollut aina se äärimmäinen ongelma ettei mikään sävy vaan sovi. Kuulin Ellis Faasista joitain viikkoja sitten ja innostuin. En innostunut pelkästään Ellis Faas -pakkauksista vaan myös siitä filosofiasta. Esimerkiksi punaisesta huulipunasta "Ellis redistä" sanotaan nettisivuilla näin: "Ellis Red is Ellis' signature colour: it is based on the natural colour of blood. That colour is the same in all of us, so therefore it doesn't clash with anyone's skin."

Tuotetta löytyy kolmessa eri koostumuksessa. "Perinteisenä" huulipunana (Creamy lips,) sävy L101, kevyempänä Milky lips -punana, sävy L201 ja Glazed lips -kiiltona, sävy L301. Jokaisessa koostumuksessa on muuten keskenään erilainen applikaattoripää, ostamassani milky lipsissä se on valokynistä tuttu sivellin.
Mukavana yksityiskohtana keskenään samanlaisissa pakkauksissa (alempi on peitevoide) on pakkauksen pääty, joka kertoo tuotteen sisällön.

Täytyy sanoa, että tuo mainosteksti oli ihan oikeassa! Omani ostin koostumuksessa milky, jonka sanotaan olevan kevyehko, stainimainen ja sellaisille ihmisille, jotka eivät tykkää huulipunan tunnusta. Minä! Kevyesti käytettynä tuote näyttää hyvin luonnolliselta, mutta huolitellulta. Tuote levittyy nätisti ja mielestäni sivellinannostelija on helppo ja jokseenkin huoleton käyttää.


Kevyt kerros
Tuhdimman kerroksen alta ei tietenkään oma väri kuulla läpi samoin kun ohuella kerroksella. Reilummin annosteltuna väri näyttää tummalta ja ihan oikeasti verenpunaiselta. Onnistuin sotkemaan tätä käsiini ja mietin hetken olinko saanut haavan sormeeni. Tämä on ihan oikeasti ensimmäinen puna, joka ei näytä silmissäni kauhean väärältä omilla huulillani - tottumus on tietysti asia erikseen.

Toki Ellis Faasilla on myös muita huulipunasävyjä, mutta mikä olisi parempi kokeilukohde kuin jokin näin perinteinen ja netissä reilusti kehuja saanut tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...