sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Pikakatsaus goodie bagiin

Ihana Ilona apujoukkoineen järjesti taas mukavat illanistujaiset, tällä kertaa pikkujoulujen muodossa. Paikalla oli varmaan kolmisenkymmentä upeaa kosmetiikkaihmisiä, osa minulle uusia, osa vanhoja. Tässä seurassa on kyllä aina mukavan tervetullut olo!

Kotiinviemisiäkin saatiin ja koska kuitenkin kiinnostaa niin tässä pikakatsausta ehkä kiinnostavimpiin tuotteisiin. Minun mielestäni kiinnostavimpiin siis.EOS-huulirasva mansikan maussa. Pääsi heti käyttöön ja vaikuttaa hyvältä! Paljon tästä on puhuttu, mutta en ole raaskinut ostaa. Rutikuivat huulet kaipasivat huulirasvaa ja saivat apunsa.

Diego Dalla Palman tuotteet. Tästäkin sarjasta on kuultu paljon, mutta sama kuin edellisessä, ei ole raaskinut hankkia sokkona.

Vanha kunnon Joe Blasco. Meikkivoide on yksi mun suosikkimeikkivoiteista, joten kokeilen muitakin tuotteita enemmän kuin mielelläni. Erityisen hieno ajatus oli mielestäni se, että huulipunan mukana tuli sävyyn sopiva rajauskynä!

Phytomerin Douceur Intemporelle -voide. Mikään missä on mukana pieni spaatteli ei voi olla paha juttu? :D

Compeed, tuttu ja turvallinen. Tosin tuo kantapäävoide menee eteenpäin, haluan nähdä mitä se tekee oikeasti pahoille kantapäille! Pyrin myös raportoimaan asiasta.


Kiitos taas ihanille ihmisille ja sponsoreille uusista kokeilumahdollisuuksista!

4 kommenttia:

 1. Oli mukava taas tavata!

  Mä pidin heti tänään kunnon kuvaussessiot, uuvuttavaa hommaa, mutta palkitsee kyllä siinä vaiheessa kun postaaminen on ajankohtaista. Ensin tietty pitää testailla ahkerasti näitä ihanuuksia!

  "Ihana" kuvattava tuo EOS, kun kaikki karvat takertuivat siihen. Noista Joe Blascoista taasen oli helppo saada glamoröösejä kuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava jutustella!

   Oon kyllä ihan samaa mieltä noista tuotteista! Kaikki roskat tarttui myös huulirasvan kanteen. :D

   Poista
 2. Olipa ihana nähdä, vaikkakin nopsaan! :) Aivan mahtavat tuotekuvat olet saanut otettua, varsinkin Blascon huulipuna näyttää superylelliseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Aika meni kyllä nopeasti. Kiitos. :) Tosin tuo Blasco oli aika helppo, niin kuin hellin tuossa jo mainitsi.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...