sunnuntai 20. syyskuuta 2015

InvisiBlääh
Näin pidemmän tukan kanssa on pitänyt keksiä miten sitä laittaa kiinni. Perinteisiä hiuslenkkejä löytyy aikojen takaa, jolloin minulla oli pitkä tukka. Niissä on kuitenkin pääsääntöisesti hiuksia raastava metalliosa, joten on pitänyt kokeilla näitä modernimpia versioita.

Alkuun InvisiBobble tuntui tosi hyvältä jutulta, piti hiukset napakasti paikallaan ja palautui muotoonsa. Aika nopeasti kuitenkin huomasin, että kiristyksiä täytyy tehdä vielä yksi lenkki lisää, ettei ponnari lähde valumaan. Sainkin ensimmäisen bobbleni poikki viikon käytön jälkeen, ilmeisesti juuri siitä syystä, että kiristin löystyneellä bobblella vähän liikaa.

High & Light -blogissa oil mielenkiintoinen vinkki lenkkien kutistamisesta. Annetaan kierteiden hetki olla kuumassa vedessä.Lenkit palasivat lähemmäs alkuperäistä kokoaan, mutta uudet ovat silti luonnollisesti jämäkämpiä. Saahan tällä kuitenkin vähän lisäelämää näille kavereille!

P.s. Näin tällä viikolla ihan perinteisiä donitseja nuorten tyttöjen päässä. Musta ei ehkä ihan siihen ole.

8 kommenttia:

 1. Mun kaveri käyttää myös donitseja usein... Itse en ole vielä siihen ryhtynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan ihan vielä ei vaan kykene. :D Toisaalta mun ensimmäinen mielikuva niistä on sellainen hirveän leveä ruusukemainen kangashärpäke, kai niitä on vähemmänkin epäilyttäviä.

   Poista
 2. Mäkin oon bongaillut niitä donitseja ja ei.. en kyllä pysty! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitain asioita vaan ei tarvis takaisin. :D Kaiken lisäks mun tukka näyttäis siltä, että siinä olis vaan se donitsi!

   Poista
 3. Sama mä saan kans vaan kiristää ja kiristää. Hiukset on niin liukkaat, että valuu vaan alaspäin nopeasti. Mutta sellaisen kireän pyöritellyn nutturan nää pitää tosi napakasti paikallaan ja se on ainoa johon näitä käytän omissa hiuksissa. Toimii paremmin kuin normit lenksut.

  Donitseja ei pysty. Been there done that, ei enää koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tytöillä koko look on ollut aika ysärihenkinen ja näyttänyt niillä hyvältä. Mut ei mulle, ei kykene! :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...