keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Joogatukka

Aloitin kesällä kuntoilun käytännössä ihan nollasta parin vuoden tauon jälkeen. Olen taas löytänyt liikunnan ilon! Sopivasti pääsimmekin kokeilemaan Elixialle Yoga for athletes -tuntia. Tykkään siitä, että tunnissa on jätetty rentoutukset ja hengittelyihin keskittymiset pois. Nekin on ihan kivoja, mutta en ryhmäliikunnassa kaipaa niitä joka tunnille.


Mitä niillä hiuksilla sitten on merkitystä liikkuessa? Kun on tukka, joka ei ole kauttaaltaan niin pitkä, että sen saisi vaikka kiltisti ponnarille, ainakin otsatukka tykkää valua silmille. Mm. joogatunneilla kun ollaan valtavasti pää alaspäin, on kiva kun kaiken saa kiinni. Tukkani on siis suunnilleen hartioille ulottuva tukka, joka on kerrostettu, rikottu ja kevennetty hyvin rajusti.


Oma tukkani näyttää tältä. Lyhimmät hiukset on letitetty puoliranskikseksi, letti kulkee niskaan asti. Niskaan tiukka ponnari ja ponnari vielä kiepsautetaan pienelle nutturalle. Niskaan ponnari ja nuttura tulevat siksi, ettei ponnari paina tai ole tiellä esim. selällään tehtävissä liikkeissä.


Letti kannattaa vielä varmistaa 1-2 pinnillä. Pinnit kuitenkin kiinnitetään kuvanmukaisesti, jotta hiukset pysyvät varmasti paikallaan.

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kaunis kampaus joogatunnille. :D Hah, olisipa munkin hiukset joskus yhtä nätisti. Todella ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3 Joo kyllä välillä tuntuu että mun hiukset on parhaiten laitettu liikkuessa. :D Mutta kun pakko saada pois tieltä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kampaus!
  (ja ihana jooga!)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...