keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Aina voi muuttaa mieltään

Kun opiskelin parturi-kampaajaksi meillä oli koulussa käytössä kaksi päätuotemerkkiä Goldwell peruskäytössä ja Davines spa-tuotesarjana. Koulussa tämä spa-homma oli tosi näkyvänä, oli hierovat pesupaikat, oma spa-huone, jossa kaikessa rauhassa musiikin ympäröimänä sai olla rauhassa päähieronnassa ja olipa meillä jopa spa-parranajo.


Davines on merkkinä tosi mielenkiintoinen, mutta jonkinasteisena hajusteyliherkkänä niiden tuoksut on joissain tuotteissa ylitsepääsemättömiä. Nourishing-sarja tuntui tuoksuiltaan ihan kamalalta. Saattoi käydä niin, että harjoiteltaessa hoitoja, minulle käytettiin Nourishing-tuotteita ja jouduin kotiin päästyäni pesemään tukkani ettei tuoksusta tullut päänsärky yltyisi migreeniksi.

Jyväskylämiittiin saatiin muutamia Davinesin näytepusseja ja minulle osui kaksi kappaletta Nourishing vegetarian miracle -näytettä. Jostain syystä päätin kuitenkin kokeilla tuotetta, voisinhan samantien pestä tukkani jollain muulla. Huomasin kuitenkin, ettei tuoksu ollut niin kauhea kuin miltä se silloin muutama vuosi sitten tuntui. Oikeastaan tuote sai harjani tuntumaan sen verran pehmeältä ja sileältä, että kokeilin myöhemmin vielä toisenkin pussin. Päänsärkyjä ei näkynyt ja tuoksukin alkoi tuntua vieläkin edellistä kertaa paremmalta - ei nyt siltikään mikään parasta ikinä.


Eipä sille sitten mitään voi, jotain on tapahtunut ja kaikki on hyvin. Löysin (nykyisin vähän pidemmälle) "pelleperuukilleni" mainiosti sopivan tuotteen. Miinusta tietysti purkista, mutta koska tukka oli helposti selvitettävissä, pehmeä ja kiiltävä, niin kai minä kestän!

Hinta 28 euroa, lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.

Tuote saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...