keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Bannereita kaikkialla

Olen viimeaikoina puuhastellut blogibannerien kanssa - en tosin omani. Vastahan minä viime vuonna sain itselleni ensimmäisen bannerin! ;)

Minä en osaa markkinoida tai tyrkyttää omia tekemisiä. Olen siinä ihan surkea! Varmasti töitä olisi enemmän kuin kerkeisi tehdä jos vaan kykenisi olemaan aktiivisempi. Ehkä se on tämä suomalaisiin iskostettu ajatus, että omat osaamiset pitää pitää ominaan. Tai sitten vaan uskomaton introverttius.

Kun kauneusbloggaajien keskuudessa kyseltiin bannereiden tekijöitä, tein kuitenkin jonkin poikkeuksen ja ujosti ilmoitin itsestäni.


Tuohon hiljaiseen ilmoitukseen on tartuttu, vaikka en sitä ihan odottanutkaan. :D
Tottakai jokaisessa bannerissa näkyy tietyllä tapaa minun kädenjälkeni, mutta jokainen on tehty itse asiakkaalle, ei suinkaan minulle. Näin ollen se näkyvin juttu on kyllä blogin pitäjän tyyli. Onkin ollut hauska huomata miten nopeasti se perustyyli on löytynyt kun ollaan luettu pitkään toistemme blogeja.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Itsestään huutamista pitäis kyllä kyetä harjoittelemaan enemmänkin, harvoin sillä mitään huonoa saa aikaan. :)

   Poista
 2. Kiitos miljoonasti vielä bannerista! :D Se on täydellinen! ^_^

  VastaaPoista
 3. Nämä bannerit ovat kyllä ihan kirjoittajiensa näköisiä :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...