sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kauneusvinkki Tallinnaan

Tänään ihan näin lyhyesti. Jos käyt Tallinnassa, niin käy samalla vilkaisemassa Solaris-keskuksen Pillerkaar. Paikka myy pelkästään virolaista luonnonkosmetiikkaa!


Lista myytävistä merkeistä on aika vakuuttava: 

LUMI ja LUMIderm

Mönus Mesi


Jollakin merkillä oli tosi kauniita puisia pakkauksia ja mukana oli söpö puinen spaattelikin. Hinta vaan oli liikkeessä myytävien tuotteiden kärkipäätä ~30+ euroa, joten jätin nätit pakkaukset hyllylle. Vielä kun muistais mikä merkin nimi oli! :D

8 kommenttia:

 1. Klikkasin kaikki linkit, ihania tuotteita! Ehe Ilulla näyttää ainakin olevan puisia pakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli kuin karkkikauppa! Ehe ilu se tais ollakin, kiitos tarkkasilmäisyydestä! :)

   Poista
 2. Huhhuh, kiinnitin huomiota siihen, että Virossa näemmä valmistetaan luonnonkosmetiikkaa ihan eri määrissä kuin täällä :D Tai, ainakin tuotemerkkejä on enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! En varmaan osaa ees nimetä kuin yhden luonnonkosmetiikkamerkin Suomesta. :D Virolaisia tuotteita muuten myy myös lahtelainen Bona Valere http://www.bonavalere.com/ oikeašti kilpailukykyise hintaan! Kannattaa tutkia jos on yhtään kiinnostusta. :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Mä oon tykästynyt tosi paljon virolaiseen luonnonkosmetiikkaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans kovasti! Koska merkkejäkin löytyy ties kuinka paljon, niin on myös hurjasti vaihtoehtoisia juttuja etteivät ole toistensa kopioita.

   Poista
 4. Kiinnostavaa, kiitos vinkistä ja linkeistä.

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...