keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Halloween-miitti Tampereella

Siniviuhka-blogin Sinny järjesti Tampereella Halloween-teemaisen miitin. Paikkana oli Grimasia myyvä Make it! (tsihi) osoitteessa Kauppakatu 15. Hauskaahan on, että Kauppakatu 15 ja Aprilli oli n. 15 vuotta sitten mun pyhiinvaelluskohteeni Tampereen käynneillä. Tämä oli tosin viereinen ovi, mutta sama osoite silti!


Tarjolla oli mm. Sanna's Cafe & Salad Barin aivomuffineja teeman mukaisesti.


Vähän maskeerausdemoa, pikakampauksia ja tietysti hyvä seura!Goodie bagin Sinny oli hauskasti koonnut lähialueen teemalla. Musta tuntuu, että puolet suomalaisesta kosmetiikasta tehdään Ylöjärvellä, bägi lähinnä vahvisti tätä harhaluuloa. Mulle ihan tuntemattomat Oliivi-tuotteet ovat Ylöjärveltä.


Oliiveilla on muuten Leaping Bunny -tunnus. En ole näistä itse tarkka, mutta hieno yksityiskohta.


Saman firman Lacto line -tuotteilla on myös puputunnus takapuolellaan.


Ja lisää ylijärveläisiä Simin muodossa! Olen jokusen kerran sanonut, että mieluusti kannatan suomalaisia tuotteita ja merkkejä. Kannattaminen ei ole vaikeaa kun tuotteet on kunnossa. Olin 2,5 vuotta kampaamon pitäjä ja tuotteina oli Simit. Hinta ja laatu on kohdallaan, tuotteita saa helposti ja edustaja ja kouluttaja olivat aina puhelimella tavoitettavissa. Simillä on muuten tosi hyvät punaiset väreissä.


Ei enää lähialueen tuotoksia, mutta luonnollisesti tampereella toimivasta firmasta, Punanaamiosta jänniä Mehronin tuotteita.


Grimasia myyvässä paikassa kun oltiin, Grimasin tuotteita. Grimas ei ole ulkomuodoltaan mitenkään kaunis tai erikoinen merkki, mutta edullinen hinta ja laatu on kyllä ne merkittävimmät tekijät. Vähän ehkä aliarvostettu merkki. Grimasilta enkelipölyjä ja verta. Luvassa siis verisiä enkeleitä? Paikalla oli muuten myös merkin Maahantuoja Markku Purho. Purho on myös taikuri ja innostui kun kerroin, että Purhon myymät taikurituotteet oli mun unelma kun leikin pikkutaikuria muinoin. :D


Kassissa mukana oli myös minulle vähän tuntemattomampia juttuja ja söpöjä minituotteita Zuiilta.


Olin myös sen verran onnekas, että sain pussiini lisätäytettä aiemmasta blogiarvonnan voitosta. Todettiin Sinnyn kanssa, että miksi turhaan postitella kun voi toimia näinkin. Meinas muuten paketti unohtua kummankin mielestä moneen kertaan. :D Kiitos Sini!

Tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...