sunnuntai 24. elokuuta 2014

Harjako? - Foreo Luna Mini

Ostolakossa-blogissa otettiin esille Cliniquen uusi kasvojen puhdistusharja ja minulle tuli mieleen jotain vähän vastaavaa, mistä en olekaan kertonut. Tämä on nimittäin kasvojen puhdistukseen tarkoitettu harja, ulkomuoto tosin saattaa pettää.  Tai oikeastaan valmistaja ei sano laitteen olevan harja, mutta kilpailee kuitenkin puhdistusharjojen kanssa. 


Oon aina kärsinyt monenlaisista iho-ongelmista. Muistan jo viisivuotiaana katsoneeni päiväkodin peiliin ja miettineeni miksi minulla on aina ihossa näppyjä ja muilla ei. Ei ongelmat edes siihen loppuneet. Pahinta on kai ollut paha akne. Vaikka akne sinällään on selätetty, siitä on muistona kuoppa-arpia ja edelleen ihoon tulee ihonalaisia paiseita, tukkeutuneita huokosia, lautasenkokoisia ihohuokosia unohtamatta, joten kaikki mikä edes väittää auttavansa on jossain vaiheessa kuulostanut mielenkiintoiselta. 

En tiedä milloin kiinnostuin ajatuksena Clarisonic-puhdistusharjasta. Minua estämässä oli monta asiaa kuten hinta ja vaihdettavat harjat, jotka luonnollisesti nostaisivat hintaa käytön aikana. Löysin puolivahingossa ruotsalaisen (tuotteet, yllätys yllätys, valmistetaan Kiinassa) Foreo Luna Minin, joka on samantyyppinen kuin Clarisonic, mutta pestävänä ilman vaihdettavia harjoja. Mietin pitkään, luin blogeja, turrutin aivoja ostos-tv -tyyppisillä mainoksilla ja vaikka mitä. Lopulta viime talvena sain LookFantasticin alennuskoodin ja päätin kokeilla. Jos ei yritä niin ei voi tietää.


Mitä huomasin? Saatoin tietysti taas odottaa jotain samaa kuin vaikkapa kosmetologin ultraäänipuhdistuksen jälkeen, mutta tietenkin se odotus oli mahdoton. Tämähän ei kuitenkaan ole mikään ultraäänipuhdistin vaan sonicmikälie silikonipäällysteinen värisevä möhkäle. Sitä paitsi kosmetologin laitteet on hinnoiltaan ihan toisissa lukemissa kuin tämä noin satasen mötkylä, joten tietenkään samaa lopputulosta ei voi odottaa.

Olen kuitenkin huomannut tässä noin puolen vuoden aikana, että ihoni on puhdistunut ihan oikeasti paremmin kuin aiemmin pelkästään käsin hieroen. Olen myös havainnut, että niinä ajanjaksoina kun tämä on jäänyt peilikaappiin on ihoni "kukkinut" enemmän kuin niinä jaksoina kun tätä käytän.

Pehmeinkin harja hankaa aina jonkin verran, tällä ihoa ei hangata, joten mitään ärsytystä en ole tämän kanssa huomannut.Kokonaisuudessaan tykkään tästä laitteesta, iho on kiistämättä puhtaampi. Ainoa miinuspuoli on kuitenkin se, että joku mainoksista taisi valehdella minulle. Foreo Luna Mini on kuulemma niin tyylikäs, että sitä voi pitää esillä. Njoo, onhan se tavallaan tyylikäs, mutta ensimmäinen mielikuva tästä nyt ei kuitenkaan ole mikään ihonhoitolaite...

11 kommenttia:

 1. Mä oon vähän pohtinut tän hankkimista! Kiva kun kerroit kokemuksias :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, jotenkin tuntuu, että noi kumitassut olisivat hellävaraisempia kuin harjakset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kuvittelisin! Tällä ihoa lähinnä sivellään tai tassutellaan niin ylimääräinen hankaus jää pois. Esimerkiksi Clarisonicia käsittääkseni hierotaan iholla ja olen useampaankin kertaan lukenut, että iho on pidemmän päälle siitä ärtynyt.

   Poista
  2. Clarisonic on itsellä ollut monesti mielessä, mutta sitten olen ajatellut, että pintakuiva ja herkkä iho ei varmaankaan kovin siitä ilahtuisi, mutta tätä voisin jopa testata!

   Poista
  3. Varmaksihan tietää vain kokeilemalla, mutta oma kokemus on ollut hyvä. :)

   Poista
  4. Oot varmaan huomannutkin, mutta itselleni osui pari päivää sitten silmiin, että nyt näiltä on tullut hammasharjakin, vähintään mielenkiintoinen! :D http://www.lookfantastic.com/brands/foreo/foreo-issa.list

   Poista
  5. Joo! :D Huomasin tuon hammasharjan silloin kun kirjoittelin tätä juttua. Vieläkin taidan vähän sulatella asiaa, kun en meinaa ihan sisäistää. :D Saahan sitä kaikennäköistä tehdä, mietin vaan miten hyvin tuo puhdistaa hampaat pitkällä aikavälillä.

   Poista
  6. Kyllä se hintakin vähän hirvittaa. Tolla hinnalla saa aika monta hammasharjaa. :D

   Poista
 3. Mielenkiintoisen näköinen vehje. Minulla on jo pari vuotta ollut käytössä Rion harjatsydeemi, joka on pelittänyt hyvin, harja vain desinfioidaan silloin tällöin eikä se ole osoittanut kulumisen merkkejä, kumma kyllä. Kirjoittelin siitä omaankin blogiini kun olin sen hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo vehje, mutta toimiva. :) Olikin menny tuo juttu ohi niin kävin kattomassa. Ihan kätevän oloinen vehje ja ollut sitten jo aika pitkään toiminnassa! Ootko ite kokenu jotain ihoärsytystä tuon kanssa?

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...