keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Pehmeä, ilmava ja hoidettu kuontalo


Sain syksyllä Helenalta  hänelle sopimattomia tuotteita ja ihastuin yhteen ihan täysin. Tuo tuote oli Gorgeous Londonin hiusnaamio. Ihan mieletöntä tavaraa!

Hiukseni ovat vaaleat, reippaasti käsitellyt ja minusta johtumattomistakin syistä hirvittävät kuivat korret. Hoitoaineeltani kaipaan hoitavuutta, pehmeyttä ja sileyttä, mutta en missään nimessä päätämyöten kulkevia, raskaita hiuksia - tukka kun rasvoittuu liian nopeasti ilman tätäkin ominaisuutta.

Koostumukseltaan tuote on todella paksua. Ainetta purkista kaapiessa tuli sellainen olo, että levitän tuhtia jalkavoidetta hiuksilleni. Oli mitä oli, mutta se toimii! Tämän kanssa tukkani on kaikkea sitä, mitä haluan: ilmava, pehmeä ja sileä.

En yleensä esittele roskiani täällä, en osaa ottaa niistä hyviä kuvia. Kuvien takia pitikin yrittää jotain vähän luovempaa. Tässä on kuitenkin myös se varsinainen roska, sikäli kun purkin ulkonäkö kiinnostaa.


2 kommenttia:

  1. Jes! Mahtavaa kuulla, että toi sopi sulle - ja ihana kuva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuplasti siis! :) Musta oli hauska kun purkkia antaessas jo sanoit, että varmaan tykkään tästä.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...