keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kun meikkimuna vaihtui siveltimiin

Helsinkiläinen Dragon Fruit shop kysyi haluaisinko kokeilla heidän versiotaan meikkimunasta. Ainahan minä olen valmis haastamaan beauty blenderin!


Itse meikkimuna ei ihan kohdannut vaatimuksiani. Tykkään eniten alkuperäisen beauty blenderin tyyppisistä hyvin pehmeistä ja joustavista sienistä. Tämä yksilö on lähempänä Beauty Bayn ja Ruohonjuuren tiiviimpiä blendereitä.

Jätetään meikkimuna odottamaan valaistumista. Paketti kuitenkin yllätyksekseni sisälsi vaikka mitä muuta söpöä: papereita, joilla painellaan kiillot ihosta pois (mikä on puuteripaperi ilman puuteria suomeksi?!), muotteja kulmien muotoiluun, epämääräinen muovihärpäke, joka suojaa ripsivärin levityksessä, panta kissankorvilla ja mikä parasta, sivellinsetti! Niin, siveltimet kelpaa aina tälle hamsterille...Pitäisköhän ryhtyä pitämään vain sivellinblogia? :D

25 euron setti sisältää neljä isompaa kasvosivellintä ja viisi pienenmpää silmämeikkisivellintä. Kaikki siveltimet on lyhyellä varrella ja tehty synteettisestä karvasta. Synteettinen karva siveltimissä on ollut mulle vähän mörkö. Alan kuitenkin vähitellen päästä kammostani eroon, sillä kategoriasta löytyy nykyisin oikeasti kelpoja yksilöitä. Ihan rehellisesti: Nämä siveltimet on vähintään yhtä hyviä kuin Real Techniquesin perussiveltimet.


Voi näille kuitenkin miinuksenkin antaa: Holkkeja ei ole liimattu varsiinsa kovinkaan suurella tarkkuudella. Hyvin todennäköisesti näitä pääsee liimailemaan, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta, on sitä ennenkin liimalla läträtty.

Mulla on menossa sellainen kevyt siveltimien karsintaprosessi. Kasasin kaverini tyttärelle pienen setin siveltimiä, jotka eivät ole olleet mulla kovin ahkerassa käytössä. Ajattelin, että tämä saamani setti olisi ihan täydellinen annettavaksi, mutta enhän voinut luopua omistani koska nää on oikeasti hyviä! 

5 kommenttia:

 1. Kyseistä verkkokauppaa seuraankin jo Instagramissa, pitäisiköhän tutustua hiukan tarkemminkin - vaikuttaa sen verran kivalta etenkin nämä siveltimet :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montaa tuotettahan ei kaupassa vielä ole, mutta söpöyttä senkin edestä!

   Poista
 2. Ehtisitköhän vastaamaan tähän kommenttiin ennen H-hetkeä :P Eksyin postauksesi kautta yrityksen sivuille ja nyt h-a-l-u-a-n sen aqua värisen setin!! :D Jollakin tavalla "taistelen massaa vastaan" enkä haluaisi sijoittaa itselleni koko Real Techniquesin sivellinsarjaa, ja vertasit näitä niihin? Minusta 25e sivellinsetistä on erittäin edullinen ja nyt mietin kovasti tämän setin hankkimista. Kannattaako tosissaan?

  VastaaPoista
 3. Voin ihan aidosti suositella! Hinta-laatu-suhde on mitä mainioin ja varsinaiset harjasosat on tosi lähellä rt:n harjaksia. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos super nopeasta vastauksesta :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...