sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Lumpusta LumeneksiParisen vuotta sitten havahduin Lumenen hintoihin. "Milloin tästä tuli näin kallis?" Mielikuva Lumenesta on aina ollut sellainen kiva kotimainen, joka myy perusjuttuja edullisilla hinnoilla. Paljon varmaan kertoo kosmetiikkabloggaajien viljelemä lempinimi "Lumppu".

Viimeisen vuoden sisällä merkki on tehnyt varsinaista kasvojenkohotusta. Hinnat on nousseet entisestään, mutta tuotteiden ulkomuodosta on tullut paljon raikkaampi ja jopa vähän ylellisempi. Paljon en ole näitä uusia tuotteita testannut, mutta sisällöt vaikuttaa hyvässä ja huonossa aika samalta.

Jos olette yhtään mun blogia lukeneet, niin olette varmaan huomanneet, että hinta ei ole aina se ratkaiseva juttu jos tuote on hyvä, toisaalta tykkään tukea kotimaisia juttuja. Jotenkin nyt kuitenkin Lumenen kohdalla vanhat mielikuvat vaan tappelevat vastaan. Löysin Sokokselta Lumenen joulukalenterin ja olin tosi lähellä ostaa sen. Hinta vaan nyt kuitenkin vähän hirvittää. Sokoksen hinta kalenterille on 86,90 euroa ja Stockmannilla sama tuote on 89,90. Sisältö vaikutti ihan äärettömän mielenkiintoiselta (tosin kynsilakkoja ja kosteusvoiteita on ehkä vähän liikaa), mutta jos samaan hintaan saa Cliniquen kalenterin, Biothermin kalenterin jopa edullisemmin ja ainostaan kympillä enemmän saa joko LookFantasticin huikean tai vaikka Clarinsin ylellisen kalenterin, niin jokin mättää.

Niin todella haluaisin tykätä Lumenesta ja varsinkin uudesta Lumenesta, mutta jossain kohtaa siellä markkinointitiimi ei ole ehkä ihan ajatellut. Todella paljon täytyy tehdä työtä, että Lumene pääsee mielikuvissa sieltä S-marketista Stockan oikealle kosmetiikkaosastolle.

Mitä mieltä uudistuneesta Lumenesta?


8 kommenttia:

 1. Uudessa Lumenessa on paljon kivaa. Itsellä on näitä uusia hyvin vähän kuitenkin. Ihonhoitopuolelle on tullut liian vahvoja tuoksuja tuotteisiin ja se ei vaan ole mulle. Kai siinä imagonkohotuksessa osin lie onnistuttukin, mut sitä pitäis kysyä Lumenelta ja tuskin ne kertoo... Nyt on sittarissa muuten tarjous meneillään mutta aika paljon on rajattu pois. Saas nähdä haenko jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvat tuoksut kuulostaa pieneltä harmilta. Se on muuten ihan totta että linjoja on tosi paljon! Toisaalta kun joku niistä on aina siinä isossa alessa, niin mielikuvat ei pysy siellä Clarins-Clinique -akselilla.

   Poista
 2. Lumenen uudet tuotteet eivät ole saaneet minussa aikaan mitään suurta intohimoa. Ne eivät houkuttele niin kovasti, että lähtisin varta vasten katsastamaan tarjontaa tai jotain tiettyä tuotetta. Lumenen-vuori tulee kyllä vastaan ihan vääjämättä, jos käy Cittarissa;) Olen löytänyt joitakin yksittäisiä hyviä tuotteita (kuten Lähde geelinaamio), mutta muuten kokonaisuutta on vaikea hahmottaa, tuotesarjoja on jo aivan liikaa. Hintatasokin on nykysin aivan liian korkea, joten sekin vähentää ostohaluja. Tulee sellainen olo, ettei edes viitsi perehtyä tuotteisiin, kun ei niitä kuitenkaan tule ostamaan hinnan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjoja on kyllä tosi paljon. Ehkä jos niitä peruslinjoja pudottais pois, niin mielikuvakin merkistä olisi siellä vähän korkeammalla.

   Poista
 3. Mulla meni jotenkin kokonaan kiinnostus Lumeneen, kun näin uudistuneet hinnat, enkä siksi oikein jaksanut innostua uusista tuotteista ollenkaan. Mutta nyt kun valikoimaan on tullut siedettävämmän hintaisia tuotteita, olenkin usein päätynyt Lumene-hyllylle tekemään tuttavuutta tuotteiden kanssa. Nyt voinkin jo sanoa, että valikoimassa on jopa sellaisia tuotteita, jotka voisin ostaa.

  VastaaPoista
 4. Tykkään uudesta Lumenesta. Joidenkin tuotteiden tai tuotelinjojen nimet on kyllä välillä vähän liikaa omaan makuun, mutta tuotteet on kyllä hyviä. Peruskuluttajana en tiiä kuitenkaan miten kiinnittäisin katseen siihen kun on tottunut edullisempaan hintaan, mutta itse tuotteet on kyllä todella oivia ja itseäni nousseet hinnat ei haittaa koska aihealue on sellainen johon panostan muutenkin.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tuotteissa on hyviä! Mullekaan kosmetiikan hinta ei sinällään ole ongelma, mutta väistämättä miettii mitä muuta kalliimmalla hinnalla voisi saada. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...