torstai 16. elokuuta 2018

Vanhan suosikin paluuOlen meikkivoidekriiseillyt siitä asti kun Make Up For Everin HD-meikkivoide joitain vuosia sitten muutettiin UHD:ksi ja koostumus laitettiin vaihtoon samalla. Olen tässä välillä kokeillut paljon uusia tuotteita, pettynyt ja palannut johonkin vanhoihin ihan ok-tuotteisiin.

Melkein kymmenen vuotta sitten innostuin mineraalimeikeistä ja bareMineralsin puuterimaiset tuotteet oli ihan ykkösiä. Puuterimainen tuote levittyy nätisti, mutta vain paranee iholla ollessaan. Pari vuotta sitten otin tuon meikkipuuterin kokeiluun josko se nytkin toimisi hyvin. Petyin kun iho näytti suomuiselta, hilseilevältä ja ainakin 10 vuotta vanhemmalta. Tuskastuin ja heitin koko tuotteen pois.

Joulun jälkeisissä aleissa ja jossain hetkellisessä mielenhäiriössä tartuin bareMineralsin tarjouspakkaukseen. Sain muutamalla kympillä täysikokoisen tuotteen ja unelmanpehmeän siveltimen. Tämähän toimii jälleen! Tämähän toimii juuri niin kuin muistin! Aiemmin olin innostunut  mattatuotteesta, mutta nyt iho on selvästi sen verran paremmassa kunnossa, että originalin koostumus on sopiva ja tekee omalla hohdollaan ihosta sopivan heleän. Matta pysyisi kyllä paremmin, mutta toisin kuin nestemäisiä meikkivoiteita, tätä on helppo tarvittaessa lisätä päivän aikana.
Etsinsä voidaan siis toistaiseksi pysäyttää, vanha suosikki on palannut takaisin!

Oletko löytänyt vanhoja suosikkeja uudelleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...