keskiviikko 29. elokuuta 2018

Kosmetiikkauutisia: TonyMoly Suomeen syyskuussaKorealainen kosmetiikka on niin oma maailmansa, että en ole oikein edes osannut pysyä perässä. Etelä-Korean hallitus on tukenut paikallista kosmetiikka-alan tutkimusta ja kehistystä niin valtavasti, että korealainen kosmetiikka on kuulemma 10 vuotta muuta maailmaa edellä. Ehkä minulla siis on siksi vaikeuksia pysyä perässä. Mutta kerrankin olen vähän edellä! Nimittäin minulle tuttu merkki TonyMoly saapuu Suomen Sokoksiin ja Stockmanneihin syyskuussa.
Mun ensi kosketukseni sikäläiseen kosmetiikkaan tuli suomalaisten, aasiaan keskittyneiden kosmetiikkablogien kautta. Silloin tuli kokeiltua kaikenlaisia merkkejä, mutta yksi mitä en koskaan saanut, mutta olisin halunnut kokeilla oli TonyMoly. Myönnettäköön että pakkaukset on olleet se näkyvin syy asiaan minulle. Tietyllä tapaa tuo pakkausten söpöys saa myös karttamaan tuotteita ajatuksella "viinitkin on parhainta rumissa pulloissa". Olen kuitenkin tosi vakuuttunut TonyMolysta, sillä en ole kuullut mitään pahaa sanaa aiheesta! Muille epäilijöille tiedoksi, että TonyMolylla on kaikkien söpöyksien lisäksi myös vakavamman näköisiä tuotteita, joten ei tuo viiniteoria kyllä vaan voi pitää paikkansa.
Kiinnostaako TonyMoly vai onko tämä jo vanha juttu?

4 kommenttia:

 1. Näitä on ollut jo toista viikkoa saatavilla sokoksissa. Hinnat ovat kolmin-kymmenkertaiset alkuperäisiin, maahantuoja hinnoitellut tuotteet suomen markkinoille täysin yläkanttiin. Harmi, en usko että näiden kohderyhmä viitsii pulittaa näitä hintoja vaan jatkavat tuotteiden tilaamista netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä Sokoksella tutkimassa! Tokihan tuotteisiin tulee lisähintana mm. postikulut ja alvit jne kun lähtee tilaamaan. Mielenkiintoista toki nähdä onko hinnat sellaisia että mieluusti maksaa vähän ekstraa siitä että tuotteen saa mukaansa heti eikä tarvitse odottaa toimitusta maailman toiselta puolelta.

   Poista
 2. Mua ei hirveästi (ihme kyllä) jaksa nyt TonyMoly innostaa. Tykkään kovasti merkin banaanikäsivoiteesta, mutta en aio rynnätä tuotteita ostamaan. Ehkä on jokin kosmeähkyvirus iskenyt;) Ja jos hinnat on hilattu liian korkeiksi, niin sitä suuremmalla syyllä jää nyt ostamatta, toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tulee jokaisessa harrastuksessa pieniä suvantovaiheita, ehkä tilanne muuttuu myöhemmin. Vaan eipä kaikesta tarvitse innostuakaan. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...