perjantai 2. syyskuuta 2011

Neljäs kouluviikko

Neljäs viikko alkoi taas permanenttirullauksella. Tajusin myös millainen on suoristuskäsittely eli periaatteessa se, mitä me ymmärretään permanentiksi, mutta ilman rullia. Nerokasta.

Tällä viikolla meillä oli kolme ulkopuolista asiakasta, ensimmäiselle tehtiin hilseharjaus, toiselle haudehoito ja kolmannellekin haudehoito + leikkuu ja nopeahko kiharakampaus. Leikkasimme myös harjoituspäälle hiukset, jotka ovat edestä pidemmät ja takaa lyhyemmät.

Perjantaina kävimme vielä eräässä isohkossa tukussa, josta löytyi kaikkea kivaa niin hiustuotteista kuin välineistäkin. Hienoa on myös se, että saamme ensi viikkoon asti tuotteet -20% (muuten -10:llä). Saatiin täältäkin pienet esitepussit matkaamme.
Hyödynsin myös tuota tarjousta ja ostin itselleni föönin, sillä totesin aiemmin että vanhalla en tee yhtään mitään. Muutenkin olen kyennyt käyttämään sitä lähinnä kenkien kuivattamiseen. Vielä houkuttaisi käydä tutustumassa Davines-tuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...