torstai 8. syyskuuta 2011

Uusi hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja on ollut mulle aina aika yhdentekeva kapistus. Olen käyttänyt sitä lähinnä kaikkeen muuhun kuin hiusten kuivaamiseen. Omani on tähän asti ollut kaupanpäällisiksi ikuisuus sitten saatu Braunin e-go. Siis tämä:

Pieni, sympaattinen ja ilman sitä tyhmää kahvaa. Siis ihan täydellinen. Tai sitten ei. Nyt kun touhuaa oikeasti hiusten kanssa ja tajuaa että sitä kuivaajaa tarvitsee muuhunkin kuin kastuneita sukkia kuivaamaan niin toi on ihan riittämätön, sillä se nyt vaan polttaa päänahan (anteeksi siis hiuspohjan) eikä edes kuivaa mitään.

Koska mulle on tärkeää, että asiat myös näyttävät kivoilta (vaikka toki käytännöllisyys tulee ehdottomasti ensin) aloin etsimään kuivaajaa, joka olisi hyvä ja nätin näköinen. Löysinkin sellaisen ja vähän yllättävältä merkiltä. Ed Hardy -tuotteet eivät yleensä ole ilahduttaneet mun silmääni, sillä niissä hieno kuva on pilattu törkeän isolla Ed Hardy ja(tai Christian Audigier -teksteillä, mutta jostain löysin Ed Hardy salon toolsit ja ihastuin niihin. Nelly.com myi Ed Hardyn valkoista hiustenkuivaajaa noin 190 eurolla, mikä oli ihan liikaa yhtään mistään kuivaajasta. Onneksi löysin föönin viimeisimmästä tukkupaikasta tuohon verrattuna ihan naurettavaan hintaan. Nyt mulla on uusi ja hyvä fööni. Toivottavasti se osoittautuu pidemmässäkin käytössä hyväksi, mutta ainakin ensikokeilut vakuuttivat. :) Ja jos jotain kiinnostaa niin föönissä on kaksi eri puhallusnopeutta, kolme eri lämpötilaa + kylmäpuhallus. Lisäksi Ilmanottoaukon ritilä on irroitettava eli puhdistettava ja johtokin on ihan kätevän mittainen (2,8m).

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Olen etsimässä kaverille Ed Hardyn hiustenkuivaajaa joululahjaksi. Näin tosta yksillä messuilla vähän pienemmän mallin (hintaa n. 25€), ja jäin katumaan kun en sitä ostanutkaan.. Olisiko sinulla mitään vinkkejä, mistä voisi jonkun vastaavan löytää? Olen kysellyt kampaamoista, etsinyt Huuto.netistä, Ebaysta, mutta mistään en ole oikein ollut apua.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  En ole itse Ed Hardylta nähnyt pienempää tai halvempaa mallia, mutta olisko kyseessä ollut Babyliss Pro Ink -malliston hiustenkuivain, joka on erehdyttävästi saman näköinen, mutta painoltaan ainakin pienempi (460g), kuva vaikka täällä: http://ecx.images-amazon.com/images/I/21s%2BGAhV53L._SL500_AA300_.jpg
  Babyliss Pro -sarjaa myy kampaamotukku Kinnunen. Kinnusen liikkeet ovat kyllä myyneet myös yksityisasikkaille ja niitä löytyy seitsemältä paikkakunnalta, osoitetietoja löytyy täältä http://kinnunen.fi Kannattaa vaikka soittaa ja kysyä löytyisikö sitä jo hyllystä. :) Toivottavasti oli apua!

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...