sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Muutos numero 7

Tehtiin tosiaan jokin aika sitten omien hiusten värjäystä koulussa ja koska mua kiusasi häiritsevä tyvikasvu, jota ei kyllä kovin moni muu mun lisäkseni nähnyt niin värjättiin minunkin hiukseni. Kokeiltiin Simin värejä kevytvärinä. Koska meillä koululla ei normaalisti Simejä ole niin meillä oli vain muutamia näytteeksi annettuja tuubeja väriä ja jokaista eri hapetetta vain vähän niin kävipä niin, että ensin meiltä loppui mun hiuksiani laitettaessa väri ja sitten vielä hapete. Sovellettiin niin, että epäilin jo, että mitähän tästä tulee. Lopputuloksesta tuli paljon tummempi kuin mitä oli ajateltu, mutta tykkään silti ja kevytvärithän nyt yleensä vähän haalistuvat.

Laitettiin siis päähän vähän kaikenlaista, mutta tarkoitus oli, että 7/0 on pääväri ja toiselle puolelle laitetaan punaista raitaa. Raitojen ympärille laitetaan vielä vähän punertavampaa seiskaa ettei ero 7/0:n välillä ole mitenkään ruma.Pidennykset otin tosiaan värjäystä varten pois ja tarkoitus on laittaa ne vielä uudestaan kiinni kunhan tämä uusi väri vähän vaalenee. Malli hiuksissa on siis aika karu, sillä yritän kasvattaa pidempää ja silloin sitä rumaa vaihetta on vähän turha aina leikata pois. Katsotaan nyt mitä tästä kasvatuksesta taas tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...