lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ei niin paskat kirppislöydöt

En viime aikoina ole kauheasti kirppareita kierrellyt, huuto.netin selaaminen on paljon mukavampaa. ;) Pääosin siksi että tämän kaupungin kirppareilta löytyy vain ylihinnoiteltuja ja ruttoisia asioita, puhumattakaan nyt niistä puoliksi käytetyistä, kymmenen vuotta vanhoista suihkugeeleistä tai kymmenen euron hintalapuilla varustetuista yvesrocher-kaupanpäällisista. Kirpparilla sitä yleensäkin miettii että miksi kaikki ne asiat on ylipäätään ikinä valmistettu ja kuka niitä haluaisi koskaan ostaa.

Mysteeri selvisi osittain:

Eräässä kirppiskasassa oli jokin outo möhkäle, jota oli ihan pakko sorkkia ja katsoa mistä on kyse. Sehän oli Eva Solo -kahvinkeittimen neopreenitakki 80 sentillä. Eva Sololla on myös samanmuotoinen (vesi)karahvi, johon näitä takkeja ei valmisteta, joten löysin halvalla takin omaan karahviini. Kesti muuten 60 asteen konepesun, vaikka ohje onkin 30 astetta.Löytö numero 2: Ihan äärettömän ruma teesetti, tosin lapussa lukee glögisetti. Hintaa oikeastaan ihan liikaa. Tarkemmalla tutkiskelulla setissä on kuusi ihan uskomattoman pientä lusikkaa. Olen etsinyt itselleni pientä (metallista) spaattelia kaikenmaailman rasvoille, joita ei purnukoista halua sormin lääppiä, joten en oikeastaan kyennyt menemään tämän "löydön" ohi. Tai kykenin kyllä, mutta palasin seuraavana päivänä hakemaan glögisettini. Tosin nuo mukit ja pannu kyllä lähtevät mitä pikimmin kierrätyskeskukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...