maanantai 14. tammikuuta 2013

Muutos numero jotain

En muista enää ulkoa kuinka mones muutos mun hiuksissani on menossa ja kaikessa kiireessä kuvat on jääneet ottamatta. Mulla kuitenkin on normaalisti kiire ehkä kerran vuodessa.

Blogini kertoo, että olen viimeksi esitellyt kymmenennen muutoksen. Sen jälkeen hiuksia on siistitty mallin sinällään muuttumatta. Väri muuttui marraskuussa hieman vaaleammaksi. Väri oli näytöstukan jäljiltä  ja muuttunut ihan kauhean näköiseksi. Yritin korjata asiaa värjäämällä, mutta väri ei yksinkertaisesti meninannut luonnonhiukseeni tarttua ja siistimisleikkauksen jälkeen ainoastaan latvat latvat olivat tummat. Lopputulos näyttää 14-vuotiaalta hevaripojalta. Työssäoppimispaikassa oli Wellan Illumina-koulutus ja minähän en osaa noista mallipäähommista kieltäytyä. :D Ei vaan, tuli kyllä niin tarpeeseen värjäysehdotus. Mielelläni lähdin mukaan.

Vasemmalla lähtötilanne ja oikealla lopputulos.


Värihän ei tunnetusti vaalenna väriä, mutta Illuminalla on jossain määrin väriä vaalentava taipumus ja sillä saatiinkin vähän tuota tummaa vaalennettua ja latvat jopa vähän vaalentumaan yli! Muuta merkillepantavaa oli tuo otsatukka, joka veden takia on alkanut vihertämään ja sitä vihreyttä ensisijaisesti poistettiin. On sanomattakin selvää, että lopputulos on lähtötilannetta paremmin, mutta halusin vielä korostaa, että tykkäsin väristä kovasti. Itse asiassa en vielä tuon jälkeen ole joutunut hiuksiani värjäilemään, mutta leikattu taas on ja malli on jokseenkin sama.

Tahtoisin taas pitkät kupariset hiukset, mutta saa nyt nähdä alanko tästä oikeasti kasvattamaan vai en. Viihdyn lyhyttukkaisena ja lyhyet sopii mulle, mutta pitkät olis ainakin ajatuksena kivat.
Muutenkin mulle on iskenyt joku naisellisuuspuuska näitten hammasrautojen kanssa.Pitää vielä kehua Wellan värikouluttajaa! Kouluttaja puhui ihan oikeasti väreistä ja värjäämisestä kun taas moni muu puhuu vähän asian vierestä. Kouluttajan nimeä en muista millään, mutta tyyppi oli ollut alalla muistaakseni yhtä pitkän aikaa kuin minä olen ollut olemassa (noin 25 vuotta) ja osaamista oikeasti oli muille jaettavaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...