sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sephora.fr

Kovin moni, minä mukaan lukien on valittanut ettei Sephoran nettikauppa toimita mitään Suomeen ja lähin liikekin on aika kaukana - kuulemani mukaan pienehkö Tukholman liike ei ainakaan mulle ole ihan päiväreissun päässä.

Onni kuitenkin on, että Sephora toimittaa Suomeen tuotteita Ranskan kautta osoitteesta sephora.fr/. Valikoima ei ole niin törkeän suuri kuin mitä se jenkkilässä on ja postikulut Suomeen ovat aika suolaiset 30 euroa UPSin toimittamana. Tein kuitenkin syksyllä ison tilauksen MUFEn HD-meikkivoiteita + muuta sälää ja postikuluista huolimatta säästin verrattuna Suomesta ostamiseen (Sephoran hinta 34,90 e, hinta Suomessa 57,90 e). Tässä oli kyseessä sen verran suuri tilaus, että opiskelijana mieluummin otin tämän hyödyn irti kuin MUFEn suomalaisen alan opiskelijoille tarkoitetun alennuksen, joka sekin tosin on ihan ok. Tietysti postikuluista voi säästää tekemällä vaikka kimppatilauksen.

Sivut ovat vain ranskaksi. Itsehän en kieltä osaa sanaakaan, mutta kaikenlaisten nettikauppakokemusten ja sanarkirjan avulla tilauksessa ei ollut mitään outoa. Jos jokin ongelmatilanne tulisi niin sitten pitäisi varmaan soittaa joku paniikkipuhelu ranskaa puhuville kavereille, mutta kaikki on tähän mennessä mennyt hyvin. :D

Ystävänpäivän kunniaksi sain Sephoralta sähköpostiini yleisen alekoodin.  Koodilla SAINTVAL saa 20% alennusta ja se on voimassa 18.2. asti yli 60 euron tilauksissa.
2 kommenttia:

  1. Esim. Urban Decayn ostaisin mieluummin Debenhamsilta (joka toimittaa Suomeen). Hinnat about samaa luokkaa (ehkä hieman halvemmat), mutta toimituskulut Suomeen vain £7.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Noita ostomahdollisuuksia kun on niin paljon, että en mitä tahansa tuolta lähtisi ostamaan. Ite oon UD:ta löytäny aika hyviin hintoihin BeautyBaylta, jossa ei muuten oo ainakaan tällä hetkellä ollenkaan postikuluja.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...