sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Geelikynsien jälkeen osa 2

Menin jo iloitsemaan kuinka kynnet olivat hyvässä kunnossa geelien jäljiltä. Noh, sanotaanko ettei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Olin siis iloitsemishetkelläni poistanut geelit oikeakätisenä onnistuneesti kaikista vasemman käden kynsista ja oikeasta peukalosta. Sitten jatkoin viilailua. Hion hyvin karkealla viilalla pahimpia geelimöhkäleitä. Pidin pienen tauon ja tein jotain ihan normaalia kuten nostin hihaani ja se tuntui äärettömän kipeältä muutamassa sormessa. Huomasin viilanneeni keskisormeni kynnen ihan liian ohueksi ja nimettömässäkin tuntui pieni ohut kohta. Enää oli pikkurilli jäljellä, joten päätin noudattavani erityistä huolellisuutta sen kanssa ja ei aikaakaan kun huomaan senkin menneen osittain liian ohueksi.

Päätin leikata kynteni mahdollisimman lyhyeksi, ettei ohueksi mennyt kynsi repeäisi vahingossa. Toki vaara oli edelleen olemassa, mutta halusin kuitenkin olla varma ettei pidempien kynsien kanssa käy mitään hallitsematonta vahinkoa. Suunnitelma vaikutta muuten hyvältä, mutta pikkurillin kynsi oli joistan kohdin ihan lörppö. En tiennyt mitä tekisin ja miten selviäisin sen ajan, että saan kasvatettua ohuet pois.

Hetken mietittyäni päätin kokeilla ihan normaalia kynsilakkaa, sehän kovettuu oikeasti aika kovaksi. Omat kynsilakkani tosin ovat lähinnä sinisiä, vihreitä ja sinivihreitä, jotka vaan kiinnittäisivät huomiota tällä hetkellä aika rumiin kynsiini. Löysin sitten Anttilasta ihan täydellisen lakan tähän hommaan: Essien Ballet Slippers. Ostin sitten varmuuden vuoksi vielä Mavalan kynnenkovettajan ja lykkäsin sitä noihin muutamaan ylihiottuun kynteen ja lakka päälle.

Jos tää ei ole nudelakka niin sitten ei ole mikään. Peittoa on, mutta silti kynnet näyttävät oikeasti luonnollisilta.


Nyt kun lakka on täysin kova niin kynnet ei tunnu yhtään pahalta ja uskon, että tästä vielä selvitään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...