tiistai 10. joulukuuta 2013

Käsin tehty kasvosaippua

Tuttu kosmetologiopiskelija alkoi myymään käsin valmistamiaan kuorinta- ja kasvosaippuoita Jyväskylässä ja päätin kokeilla Greippi-kasvosaippuaa.

En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta tutun ihmisen käsin tekemä kosmetiikka kuulosti houkuttelevalta. Näin tuotteesta sanotaan: "Puhdista kasvot hellävaraisesti, mutta varmasti tämän saippuan avulla. Ihana greipin tuoksu virkistää jo itsessään, ja saippuan sisältämät rasvat, kuten sheavoi, kaakaovoi ja oliiviöljy ravitsevat ihoa samalla, kun se puhdistuu. Tepuuöljy desinfioi hellästi ihoa, joten myös pienet tulehdukset saavat apua. Kaoliini syväpuhdistaa ihoa ja imee talia huokosista. Puhdistavien ainesosien yhdistelmä kosteuttaviin rasvoihin on loistava ja tasapainottava. Tämä saippua sekä aloittaa päivän ja sanoo hyvää yötä mieltä virkistävällä tavalla!"

En odottanut mitään, mutta sain paljon. Iho tuntuu pesun jälkeen natisevan puhtaalta, mutta myös pehmeältä eikä yhtään kuivalta. Greipin tuoksu on aika olematon, mutta tekijän mukaan greippi onkin mukana ensisijaisesti ominaisuuksien takia, ei tuoksun.

Saippuan INCI näyttää tältä:
Sheavoi, vesi, rypsiöljy, kookosöljy, sodium hydroxide, oliiviöljy, kaakaovoi, kaoliinisavi, eteerinen greippiöljy, eteerinen teepuuöljy, CI73360

Hintaa saippualla oli 6,50 euroa. Hinta on kyllä (tälle testierälle) käsityöksi alakanttiin laskettu, jopa tekijän mielestä, joten jyväskyläläiset voivat käydä hakemassa omansa Sepän yrityspajalta (Sepänkatu 3) ennen kuin tekijä tulee järkiinsä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...