lauantai 14. joulukuuta 2013

Gaga for glow - vielä kerran

Kirjoittelin hetki sitten Clean scene by Murad Gaga for Glow -kuorinnasta enkä oikein saanut siitä mitään irti. Pieni nutturapää -blogin Myy esimerkiksi oli kokenut tuotteen täysin erilaisena kuin minä.

Olin kokeillut tuotetta iholleni monella eri tavalla ja aina todennut ettei se minun elefantinnahkalleni mitään tee. Ihmettelin myös kovasti tuotteen "nonparelleja", jotka eivät millään hajoa, mutta eivät kyllä kuorikaan. Huomasin kuitenkin, että Bones And Liliesin Karoliina oli saanut kakunkoristeet hajoamaan.

Lähdinkin kokeilemaan tuotetta ihan uudesta näkökulmasta. Levitin tuotetta kostealle iholle ja annoin sen olla niin pitkän aikaa kunnes nonparellit viimein hajosivat (tässä vaiheessa tuote oli lähes kuivahtanut kasvoilleni ja pallojen rikkoontuminen vaati vähän viitseliäisyyttä, mutta rikoin muutaman kokeeksi). Lisäsin käsiini vettä ja aloin vaahdottaa tuotetta, lisäsin koko ajan vettä, kunnes tuote oli täysin vaahdonnut ja huuhtoutunut pois. Kun kaikki tuote oli huuhtoutunut pois, tilalle jäi itse asiassa aika pehmeä ja sileä iho! Olin ilmeisesti aiemmin vain ollut liian kärsimätön. Toisaalta olisin myös toivonut vähän tarkempia käyttöohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...