sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Parasta ikinä!

Olen henkisesti varmaan 5-vuotias. Tässä todiste väitteestäni:

Tai ei vielä tuossakaan, vaan tässä:
Pimeässä hohtavaa kynsilakkaa!

Eikä siinä kaikki, tässä lisää:
UV-valoon reagoivaa kynsilakkaa!
Päällimmäisessä kädessä siis Illamasquan UV-lakka Geist ja alemmassa Ciatén Afterglow.

Kicksissä oli myynnissä Ciatén UV-pakkauksia, johon kuului neonvärinen lakka, jotain neonväristä höpsöglitteriä ja pikkupullo UV-valossa hehkuvaa päällyslakkaa. Setillä oli hintaa muistaakseni 22,50 euroa ja minua kiinnosti ainostaan se UV-lakka. Onneksi on internet.
Normaalissa valossa Geist on kiiltävä päällyslakka, jossa on hyvin hento violetti sävy.

Löysin muutamia UV-lakkoja ja Illamasquan päällyslakka sävyssä Geist oli Asoksen alessa n. kymmenen euroa ja kokeilunhaluinen minä halusi kokeilla. Ajattelin, että tästä voisi saada jotain mielenkiintoista kuvauksiin (niin kuin aina sanon itselleni jos löydän jotain tosi kivaa, jolla ei tee mitään). Samalla löysin Asoksen alekorista myös pimeässä hohtavan lakan, miten sitä voisi vastustaa?

Ciatén Afterglow ei siis ole UV-lakka, mutta se silti reagoi hohtamalla, tosin niin moni muukin asia. Vaikkapa hampaat ja puhkivaalennetut hiukset näyttää aina hyvältä UV-valossa.

Pienenä vinkkinä vaan, että kumpikin lakka kannattaa levittää hyödyntäen pimeyttä ja UV-valoa, koska muuten jälki on yllättävän epäsiistiä. Kuvittelin olevani ihan siisti lakkaaja ennen kuin sammutin valot.

(Lisää todisteita iästäni postauksestani Hakusanoja: "on taas se aika vuodesta kun mulle tulee huijattu olo siitä, ettei uv-mekko tarkoitakaan uv-valossa hehkuvaa mekkoa vaan tylsästi uuden vuoden illaksi tarkoitettua mekkoa.")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...