torstai 20. helmikuuta 2014

Mitä ihmettä MUFE? - osa 2


Viime viikolla ihmettelin Make Up For Everin HD-meikkivoiteen sävyeroja. Tuotteet olivat eri erästä, mutta samalla sävynumerolla N117. Tämä oli sellainen sävy, josta eräs tuttu meikkaaja vihjasi, että sopii useimmille suomalaisille. Vanha N117 oli yllätyksekseni myös minulle hyvä ja olen tykännyt kovasti sen pitkäkestoisuudesta myös omilla kasvoillani. Lisäksi se on sopinut yllättävän monen asiakkaani iholle. Uusi kuitenkin on sävyltään vaaleampi ja ehkä jopa vähän pinkimpi. Uusi ei sulautunut omaan ihooni ihan niin mukavasti kuin olisin toivonut.

Laitoin vielä sähköpostia Make Up For Ever Finlandille, jolle asia ei sinällään kuulu, olinhan ostanut tuotteet ihan toisesta maasta. Ihmettelin sähköpostissa, mitä sävyille on voinut tapahtua. Sain vastauksen, jonka pääsisältö oli tämä:
"Joskus harvoin saattaa käydä niin, että uuden erän tullessa tuotannosta, saattaa olla värieroja,valitan. Mutta hyvin harvoin."

Ilmeisesti siis toinen meikkivoiteista on jostain ö-luokan erästä, mutta en tiedä kumpi! Pidempää käyttökokemusta minulla ei tuotteesta ole, joten en voi sanoa kumpi on se virheellinen. Harmittaa ihan suunnattomasti, sillä en haluaisi ihan huvin vuoksi ostaa uutta ja mahdollisesti todeta senkin olevan väärää sävyä.

Sanoin itse asiassa virheellisesti, että kumpikin olisi ostettu Sephorasta, mutta jälkimmäisen olenkin ostanut Guru Make Up Emporiumista. Laitoin sinne vielä sähköpostia jos sieltä osattaisiin jotain tolkkua tähän antaa.

2 kommenttia:

  1. No voi herranjestas. Kun ostaa vähän hinnakkaamman meikkivoiteen, niin todellakin odottaa saavansa tasaista laatua. Tai edes asiallisen, palveluhenkisen vastauksen maahantuojalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Eihän tämä tietysti alkuperäisenä mikään toivottoman kallis ole,mutta suomalainen yli 60 euron hinta vähän hirvittää. Toisaalta merkki on nimenomaan ammattilaismerkki, että tasaista laatua todella odottais.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...