sunnuntai 16. helmikuuta 2014

NARSia nassuun


Löysin ensimmäisen minua kiinnostavan "nude"-luomiväripaletin, se on NARSin NARSissist.
Netissä on ollut keskustelua paletin laadusta ja siitä kuinka se ei vastaa merkin yksittäisinä myytävien -samojen sävyjen - laatua. Tämä tietohan sai minut kiinnostumaan koko paletista. Esimerkiksi MUFEn Blue Sepia -paletti on sellainen, josta tiettyjä sävyjä en ainakaan arkiaamuna halua käyttää, sillä ne ovat niin pigmenttisiä, että aamutokkurassa nudemeikki muuttuu yhdellä huitaisulla täydeksi iltapandaksi. Tarvitsisin siis arkikäyttöön helppoja sävyjä, joiden kanssa ei tarvitse olla liian varovainen.


Oli varmaan palkkapäivä, koska tilasin paletin itselleni ja sen lisäksi vielä aiemminkin minua kiinnostaneen poskipunapakkauksen. Palettia en valitettavasti saanut, sillä sain myöhemmin viestin, että varastovirheen takia niitä ei minulle riittänyt. Sain kuitenkin valita lahjapakkaukseni mukana itselleni duo-luomivärin ja mukaan tuli vielä kaksi minituotetta. Lisäksi olisin voinut varata seuraavasta erästä itselleni paletin. Seuraavan erän paletit tosin menevät suoraan liikkeisiin eikä merkkiä tässä maassa myydä.


Pitkän pohtimisen jälkeen valitsin itselleni Madrague-luomiväriduon. Halusin erityisesti mattasävyjä ja Madrague vaikutti sisältävän oikein käteviä (ja monen mielestä äärimmäisen tylsiä) sävyjä. Arvioiden perusteella tummempi sävy ei olisi hurjan pigmenttinen, joten duo oli kuin tehty minun aamujani varten!

Madrague
Erityisesti vaaleampi sävy on mukavan kermainen ja muutenkin kaikin puolin kiva. Ymmärrän, miksi kaikki eivät innostu tuosta tummemmasta, se on pigmentiltään vähän heikko ja jää ilman primeria aika valjuksi, mutta se on juuri sitä, mitä toivoinkin. 

Hungry Heart
Hungry Heart -poskipunaduo sen sijaan oli sellainen, jota en tarpeeksi googlaillut ennen ostopäätöstä. Jos olisin ollut fiksu ja asiaa selvittänyt, olisin huomannut, että tämä on minun käyttööni ihan liian glitterinen! Kumpikin sävy on kevyt ja mukavasti levittyvä, mutta sisältää pientä glitteriä ja tuntuu etten niistä iholla muuta näekään. Kimallehiput olivat levinneet myös paletin reunoille. Tämä tuotehan oli kuvaushetkellä täysin korkkaamaton vaikka sen epäsiisteydestä voisi muuta päätelläkin.
Mukana tulleet minituotteet olivat silmämeikin pohjustusvoide ja miniposkipuna klassikkosävyssä Orgasm. Ei voi sanoa kuin, että ymmärrän miksi tästä puhutaan niin paljon! Helppo käyttää, iholla mukavan luonnollinen eikä shimmeri haittaa yhtään. Yleensä vähän kammoan kaikenlaista hohtoa ja kimallusta. Tämä on vaikuttanut mun kauhultani. Täytyy kuitenkin sanoa, että pieni kiilto näyttää yllättävän luonnolliselta ja tuo vain nättiä hehkua.

2 kommenttia:

  1. Onpa harmi ettet saanut Narsissist-palettia, se vaikutti kuvien perusteella ihanalta! Madrague näyttää tosi kivalta arkiduolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikutti kyllä kivalta, mutta onpa ainakin paletin verran rahaa johonkin muuhun kivaan. ;)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...