sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Keisarin uusi meikkivoide?

En nimitä itseäni nykyisin keisariksi. Ajatukseni oli kuitenkin ihmetellä väritöntä meikkivoidetta.
Kävin muutama viikko sitten Sensaistin järjestämässä miitissä tapaamassa minulle uusia ihmisiä. Mukaan lähti myös goodie bag, joka oli pullollaan hienoja tuotteita ja eräältä merkiltä sai valita yhden neljästä vaihtoehdosta. Tarjolla oli entsyymikuorinta, silmänympärysvoide, naamio tai väritön meikkivoide. Entsyymikuorinta kuulosti kaikista tarpeellisimmilta itselleni, mutta väritön meikkivoide olisi jotain, mitä en ikinä ostaisi itse. Valitsin siis meikkivoiteen.


Ajatus vaan kuulostaa niin oudolta. Mitä tehdään värittömällä meikkivoiteella? Olen aina kuvitellut, että väri on meikkivoiteessa se juttu. Ilmeisesti olen ollut väärässä.

Tuote on siis Sampar Glamour Shot. Tuote on nätissä ja kätevässä pumpputuubissa(?) ja itse voide on valkoinen silikonimönjä, vähän kuin mikä tahansa meikinalusvoide. Tosin tätä olisi tarkoitus käyttää yksinään.

Samparin esite sanoo näin:
"Kaunis iho jopa ilman meikkiä! Glamour Shot on ensimmäinen väritön meikkivoide jonka laitat oman kosteusvoiteesi päälle. Kiilto, juonteet, huokoset ja ihon kirjavuus häipyvät sekunneissa. Tuotteella on myös pitkäaikaiset vaikutukset, juonteet ovat madaltuneet jo kuukauden käytön jälkeen ja iho on kiinteämpi." Kuulostaa aika vahvasti samalta kuin viime vuonna julkaistu Lancômen DreamTone, josta en ainakaan näytetuubin perusteella päässyt ihan selville. 

Sampar kertoo Glamour Shotista myös, että tuote vähentää punoitusta ja laajentuneita ihohuokosia. Suurimmaksi ongelmaksi ihossani koen epämääräisen punakkuuden ja isot huokoset/muuten hyvin epätasaisen ihon, joten tuote kuulostaa siltä niin kuin se olisi minulle tehty.

 Tätä olen nyt ihmetellyt ja olen todennut, että on tässä jotain järkeä. Tietenkään tuotteesta ei ole samaan kuin perinteisestä meikkivoiteesta, mutta olen huomaavinani pientä sävymuutosta aina levityksen jälkeen - mihinkään kuukausien testailuihin musta ei ehkä kirjavalla nassullani olisi. Tämä voi toki olla se kohta, jossa minusta tulee keisari ja te ette näe mitään eroa. Katsokaa kuitenkin itse. Vasemmalla kuva ilman väritöntä meikkivoidetta ja oikealla kuva sen kanssa. Suurin ero tulee toki mattaisesta pinnasta ja hieman silottuneista huokosista, mikä saattaa tietysti monelle riittää.


Toivon kuitenkin itse yleensä aika peittävää tulosta ja voisi kuvitella, että tässä olisi tehty hyvä alustustyö muille tuotteille. Esitteen mukaan tuote käy kyllä meikkipuuterin alle, muttei nestemäisen meikkivoiteen. Nestemäinen "oikea" meikkivoide tuntuu lähtevän sileän pinnan päältä aika helposti pois ja kesto ei ole kauhean suuri.

Kai tässä perimmäisenä kysymyksenä on se, mitä meikkivoiteeltaan haluaa. Minä haluan ensisijaisesti tasaista väriä. Selvisi kuitenkin, että joku saattaa hakea meikkivoiteelta juonteiden tai huokosten hävitystä, joten miksi tuotteessa pitäisi sen kummemmin olla väriä. Toisaalta keksin heti kourallisen ihmisiä, joille tämän tuotteen tekemä sävynmuutos olisi ihan riittävä.

10 kommenttia:

 1. Hihittelen edelleen ajatukselle keisarin uudesta meikkivoiteesta- en vaan voi sille mitään. Mutta kyllä noissa kuvissa on havaittavissa ihan selkeä ero! Itsekin mieltäisin tuon ehkä pohjaksi muulle meikille, mutta jälki on kyllä sen verran siistiä että jo yksinään tuolla tehdyllä pohjalla voisi lähteä ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuote yllätti mut kyllä täysin, että kiva kun tuli testattua!

   Poista
 2. Onpas jännä tuote! Varmasti loistava juurikin jos hyväihoinen etsii vain hieman tasoitusta. Voisin myös kuvitella, että voisi olla kiva tuote miehelle, joka haluaa aavistuksen huolitellumman ihon, muttei missään nimessä meikkivoiteen 'näkyvyyttä'? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä kyllä ajatellutkaan, että tuote vois olla juuri sopiva miehelle. Onhan tämä varmasti helpommin lähestyttävä tuote kuin värillinen voide! Täytyykin laittaa testiin!

   Poista
 3. Kyllähän kuvissa tosiaan on eroa nähtävissä! Minun näppylänaamalleni tämä ei ikinä riittäisi yksinään, mutta hyväihoiselle varmaan ihan mukava tuote. Tämän tarpeellisuutta jäin silti vähän miettimään, mutta onpahan itsellenikin ostamasta kosmetiikasta noin 80% turhaa. :D Mulla on nyt testissä Samparin naamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa sinällään, että pystyn kyllä lähtemään töihin ilman meikkiä, mutta tämä tuntui kuitenkin vähän liian vähältä. :D Itse kun on niin kauhean tarkka, vaikka muut eivät olisikaan. Joo ei tämä tuote kyllä tarpeellisimpien joukkoon pääse, mutta ihan hauska tuttavuus.

   Poista
 4. Onhan noissa kuvissa suurinkin ero! Itseänikin vaivaa punoitus on tasoittanut tosi paljon. Pakko uskoa, että tää toimii, vaikka aluksi olin tosi epäileväinen, kun kuulin tästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kyllä itsekin täysin. Odotukset oli ihan nollissa ja tuote kuulosti lähinnä huvittavalta. Kaikkea tästä maailmasta löytyykin. :)

   Poista
 5. Mulla oli tää tänään ekaa kertaa testissä. Ekan kerran perusteella sanoisin hyvin samanlaiseksi tuotteeksi kuin vaikkapa Clarinsin meikinpohjuste, mutta sillä erolla, että tämä jätetään itsekseen ilman meikkiä. Mattaavuus oli selkeä ja huokosten häivyttyminen. Sävymuutosta en ainakaan minä huomannut. Katsotaan lisää parin kokeilun jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävymuutosta muuten ainakin omalla iholla sai odottaa muutaman minuutin. Levittäessä kasvot lehahtivat mukavan pinkiksi (ai miten niin herkkä iho) ja sävy tasoittui lähtötilannetta paremmaksi 1-2 minuutin odottelulla. Veikkaan, että tän juttu on muutenkin jossain tietyssä rauhoittavuudessa.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...