keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Keveä lakka


Blogimiitissä oli arvontapalkintoina mm. OPIn Sheer tints -pakkaus. Kyseessä siis sävytetyt, läpinäkyvät päällyslakat. Arpaonni ei tämän pakkauksen kohdalla oikein suosinut, joten lähdin ilman näitä söpöjä lakkoja kotiin. Koska kaiken voi kuitenkin tavallaan saada, tilasin pikkupaketin näitä lakkoja itselleni.

Jotain tämäntyyppistä niillä voi saada aikaan. Kuva ei ihan tee oikeutta lakkaukselle, mutta siinä on mukavan keveä ja kesäinen fiilis. Yleensä kynsilakka tuntuu kesäisin jotenkin liian tunkkaiselta. Ei tunnu tällä kertaa.Värit tietysti näkyisivät vähän paremmin valkoisella pohjalla, mutta koska en näköjään omista valkoista lakkaa, laitoin pohjalle Essien Ballet Slippersiä. Hieman kuultava nudelakka oikeastaan vaikuttaa tuohon keveään lopputulokseen kun kaikkea ei ole maalattu umpeen.


Muun muassa näin tähän blogiin otetaan tuotekuvat. Älkää välittäkö hiuksista, kaipaisivat pikaisesti siistimistä värinsä suhteen. :P Lasitettu parveke on näin kesäisin jotain ihan parasta kun valo siivilöityy maitolasin takaa. Valo siis näyttää aina pehmeän mukavalta, koska se suodattuu lasituksen läpi.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Harmittaa vaan, että tajusin vasta myöhemmin miten varsinaiset kynsikuvat olis tuoneet lakkauksen paremmin esiin. No eiköhän tuo lakkauksenkuvaamistaitokin paranisi jos enemmän niitä kuvaisi. :)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...