tiistai 1. heinäkuuta 2014

Huulipunaa dippikupista

Nyt on vuorossa tuote, jossa sisältö on ostopäätöstä tehdessä ollut melkein toissijainen asia, mutta aiheutti kyllä käytössä suunnattoman positiivisen yllätyksen. Tämä on siis NARSin vanha joulupakkaus, jolla hintaa oli aikanaan oma budjettini huomioon ottaen ihan käsittämätön summa. Pakkaus sattui kuitenkin löytymään outlet-nettiputiikista muutamilla kympeillä juuri tämän huulipunahurahdukseni aikaan. Nyt kaikki osui kohdilleen: hinta oli kohtuullinen, pakkaus on upea ja sävyt kiinnostavia, sivellinihmiselle tietysti sivellinkään ei voi olla huono juttu. ;)

Kun sain pakkauksen käsiini kuvittelin jo ostaneeni pelkkiä keraamisia purkkeja, joissa on japanislaistyylinen värillinen sisus. Jotenkin mikään tuossa kulhossa ei antanut ymmärtää, että siinä oikeasti olisi yhtään mitään väriä. Tökkäsin siveltimen kuitenkin väripintaan ja siinähän se väri oli, väri tosiaankin on joku millinen kerros kulhon pohjalla ja reunoilla.


Mukana tuli myös sivellin, joka osoittautui ehdottomasti mieluisimmaksi huulisiveltimeksi, jota olen koskaan kokeillut. Muodoltaan sivellin vastaa lähinnä silmänrajaussivellintä ja on siksi äärimmäisen tarkka. Sivellin on kyllä myös tosi jäykkä, joten sen saattaa tuntea huulillaan vielä levityksen jälkeenkin. Ei ehkä siis päivittäiseen käyttöön, mutta jälki on hienoa!


Koostumukseeltaan punat on aika kevyitä eikä yhtään tahmaisia, lopputulos jää siis aika hennoksi ja luonnolliseksi. Toki kerrostamalla saa intensiivisempääkin tulosta. Kuvissa punia on tosin levitetty aika reilulla kädellä.Olen minä hölmömpäänkin rahani laittanut. ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Eihän tuo tietenkään kauhean tiivis ole perus punapuikkoon verrattuna, mutta ulkonäöltään kyllä kolahtaa. :)

   Poista
 2. Onpa erikoisesti pakattu, mutta jotenkin niin kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti samantyyppisistä japanilaisista astioistakin, joissa sisus on värillinen. Tämä oli siis mulle aika selvä ihastus. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...