maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kinuskia tukkaan

Blogimiitistä saadut Fudgen Make-a-mends -tuotteet oli mun tukalleni ihan nappivalinta. Reipas tyvi alkaa olla omaa, täysin käsittelemätöntä tukkaa, mutta raidat, aiemmat vaalennukset ja karkkiväritukan ylläpitäminen on saaneet erityisesti latvani niin kammottavaan kuntoon, että hiusten kastuessani päässäni on jättirasta. Tyvellä ja sillä blondilla osalla on aika reilusti eri tarpeet, mutta yritän pitää tukkani päässä, joten olen hoitanut sitä erityisesti vaalean vaatimalla tavalla. Tukka tarvitsee siis paljon hoitoa eli kosteutta ja pehmeyttä. Lisäjäntevyyttä ei sentään latvakaan enää tarvitse.


Make-a-mendsit tuoksuivat fudgemaisen miellyttäviltä. Tuoksuvat reilusti, mutta tuoksu ei jää mitenkään suunnattoman voimakkaana hiuksiin. Saan helposti päänsärkyä vahvoista tuoksuista, mutta tämä oli ihan hajunsa puolesta ok, päänsärkyjä ei ole näkynyt. Itse asiassa shampoon tuoksussa oli jotain kovin samaa kuin Fudgen suurimmassa lahjassa blondeille eli hopeashampoossa.

Shampoo pesee hyvin, mutta ei jätä tukkaa lähmäiseksi niin kuin moni käsitellyille hiuksille tarkoitettu sarja (=muut erityisen hoitavat shampoot). Hoitoaine puolestaan teki hiuksista uskomattoman pehmeät ja sen verran sileät, että en kaivannut jätettävää seerumia tai muita vippaskonsteja.

Parasta näissä kuitenkin on se, että shampoo ja hoitoaine ovat samankokoisia! Useimmat valmistajat kun kuvittelevat, että se 300ml shampoo ja 200ml hoitoaine ovat jotenkin hyvä pari. Eihän se ole, hoitoaine loppuu aina ensin. Vähän kun muroja söisi ja maito loppuu kesken...

4 kommenttia:

 1. Mä olen samaa mieltä, varsinkin tosi pitkähiuksisille nuo pienemmät hoitoainepurnukat on ihan tuskaa. VOI MIKSI?

  VastaaPoista
 2. Ei voi ymmärtää. Monella merkillä hoitoaine vielä on niin vetistä, että sitä joutuu läträämään.

  VastaaPoista
 3. Tuskastelen usein saman asian kanssa! Mulla ei varmasti IKINÄ kulu hoitoainetta vähemmän kuin shampoota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tosin on niitä poikkeuksiakin. Ainakin Cutrinilla ja KC:lla on joitain tosi tuhteja hoitoaineita, joissa se pieni määrä aidosti riittää.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...