keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Sulaa punaa

Yksi Sephora Boxin kiinnostavimmista tuotteista oli ehkä Too Facedin Melted-huulipuna.


Melted on nestemäinen huulipuna tuubissa ja samettiapplikaattorilla. Boxistani kuoriutui sävy Melted Peony, joka osoittautui omaan makuun aika Barbie-väriksi. Koostumus on huulikiiltomainen, mutta huulilla melkein matta.


Mattaisuutensa takia tällä kyllä näkyy joka ikinen kuiva kohta. Odotin monta viikkoa, että kehtasin kuvata sävyn huulillani. Tässä kuvassa alle on laitettu sipaisu huulirasvaa, mutta se tietysti vaikuttaa pysyvyyteen. Pysyvyys ilman huulirasvaa tällä on ihan kohtuullinen.

Tiedän, että noin barbiväri olisi mulla jäänyt lähinnä muutamaan kokeiluun, joten mietin mitä sillä teen. Samassa muistin toisen itsessään vähän väärän värisen huulituotteen. Kaapinpohjalla virui Cliniquen chubby stick intense* kosteuttava värikynä. 


Ohut kerros chubby stickiä Too Facedin päälle ja lopputulos on enemmän minua!

*Tuote saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanat huulet, ei noissa mitään vikaa kuvissa ole, mutta joo, tää aika vuodesta ei tosiaan ole huulten ystävä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvatessa huulilla oli hyvä hetki! :) Ei oo tosiaan tämä aika mitään huulten tai ihon parasta aikaa.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...