sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Viisi kysymystä

Sain Neiti Kameleontti -blogin Päiviltä haasteen. Kiitos!

Haasteen säännöt ovat nämä:
Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
Haastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen 
Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista)

Minulle esitetyt kysymykset:
1. Mitkä ovat viisi asiaa, jotka teet ensimmäisenä aamulla herättyäsi?
En tosiaan ole mikään aamuihminen, joten venytän heräämistä aina niin pitkään kun vaan suinkin pystyn. Parhaimmillaan olen kymmenessä minuutissa suoriutunut sängystä bussiin.
Viisi asiaa aamulta pääsääntöisesti on: 1. torkutan yhden kerran 2. Linnottaudun vessaan eli pesen hampaat, käytän 1-2 minuuttia hätäiseen meikkaamiseen yms. 3. puen päälleni edellisenä iltana valitut vaatteet 4. juon vettä 5. panikoin, että olisi jo pitänyt lähteä ja silti olen 10-15 minuuttia etuajassa.

2. Mikä asia saa sinut lähes poikkeuksetta hyvälle tuulelle ja piristymään?
Kissat! Erityisesti vanhempieni kissa Herra Kissanen! Virallinen nimi on isottelevasti Magnus Napoleon. Olisin halunnut kaksi kissaa, jolloin toinen nimi olisi mennyt toiselle ja toinen toiselle. Tais kuitenkin olla jo ensimmäisellä viikolla kun kaveri nimitti kissaa Herra Kissaseksi. Nimi jäi. Herra Kissanen on luonteeltaan ihan niin kuin minäkin. Vähän ujo, mutta kiintyy kyllä tärkeimpiin ihmisiin. Kun lukion jälkeen olin ensimmäisiä viikkoja poissa kotoa, Herra Kissanen oli kuulemma masentunut. Se ei syönyt eikä oikein halunnut tehdä mitään. Kun tulin kotiin, Herra Kissanen oli mun sylissä pitkän aikaa ja hurisi tyytyväisesti, muutkin kissan ongelmat hävisi. Kissanenhan ei siis ole mikään sylikissa, joten tuo oli aika poikkeuksellista. Tärkeä elukka. Koska olen kissaihminen, niin kuvituksena kuvia Herra Kissasesta. Osa kuvista on Kissasen "vauva-ajoilta" ja ovat äitini ottamia.Muiden ihmisten aito ilo ja onnistumiset. Oon tosi herkkä muiden aidoille fiiliksille, hyvässä ja huonossa. Kaikki ne vaikuttaa muhun hyvin vahvasti, joten muiden ilot ja onnistumiset tuo mullekin hyvän mielen.

Muiden huomaavaisuus. Pudotin hanskani Postin lattialle, tajusin itse tapahtuneen, mutta samalla hetkellä kaksi vieressä ollutta jonottajaa riensi nostamaan hanskaa minulle. Tällaisista pikkujutuista tulee tietysti hyvä mieli!

Kauniit asiat, isot ja pienet. Näen yleensä kokonaisuuksista pieniä juttuja, joten kaiken ei tarvitse olla mitenkään erityisen mielenkiintoista.

Laadukkaat materiaalit ja taidokas työ. Erityisesti tietysti vaatteissa ja muissa tekstiileissä. Välitän myös asioista, jotka ei välttämättä ulospäin näy, mutta on mulle tärkeitä ja tuo iloa.


3. Jos pitäisit blogia jostakin muusta aiheesta kuin mistä pidät tällä hetkellä, mikä se olisi? Miksi?
Itse asiassa joskus 2005-2008 pidin musiikkiblogia nimeltään viikon biisivinkki. Kerroin siis viikottain sillä hetkellä kolahtavia biisejä. Noihin samoihin aikoihin piirsin myös sarjakuvia ja julkaisin niitä toisessa blogissa. Tällä hetkellä ehkä suunta olis jossain tyylipuolella, mutta oon liian itsekriittinen niin tämä blogi on ihan riittävä. Kerran oon julkaissut jutun, joka sivusi mun tyyliäni ja se oli hämmentävän suosittu lukijamääriltään!

4. Mitkä ovat viisi parasta luonteenpiirrettäsi?
Mulla on melkein loppumaton kärsivällisyys. Siis ihan oikeasti. Kärsivällisyys ei tarkoita sitä, että olisin kuitenkaan mikään yliajettava hernepussi, oon aika jämäkkä. ;)

Mussa on vähän Duracell-pupun vikaa. Eräissä kuvauksissa mun oli pakko sanoa assarille, että tarjoaa mulle ruokaa ja vettä, koska muuten en olis itse osannut esim. pitää taukoja.

Oon ongelmanratkaisija ja hyvin sinnikäs. Sinnikkyydestä kertoo kai jotain se, että pienenä kuulemma katsoin Disneyn Kaunotarta ja Hirviötä niin, että pelottavan kohtauksen tullen kelasin videota taaksepäin ja katsoin pelottavat kohdat niin moneen kertaan, että ei enää pelottanut.

En viitsi ottaa kaikkea turhan vakavasti. Muutama vuosi sitten kolaroin pyörällä auton kanssa, paikalle tuli poliisi ja teki tarpeen vaatimat kirjaukset. Lähtiessään poliisi vielä kysyi olisiko minulla jotain kysyttävää. Työasun rinnassa luki teksti "Pollari", jonka päättelin olevan henkilön nimi, mutta se olisi voinut olla myös joku poliisien vitsi. Puujalkavitsejä ymmärtävä mieleni tietysti kysyi: "Onko nimesi oikeasti Pollari?" Poliisi naurahti vaivautuneesti ja vastasi myöntävästi. En tiedä kumpi oli lopulta nolompana. :D

Tämä ehkä liittyy aiempiin juttuihin, mutta olen ihan uskomaton perfektionisti. Saatan hinkata jotain ihan näkymätöntäkin yksityiskohtaa ties kuinka pitkään. Ongelman kun kerran näkee itse, niin ei muuta sitten näekään.


5. Mitkä viisi asiaa löytyvät aina ostoskoristasi, kun käyt ruokaostoksilla?
Yksittäisiä asioita, jotka useimmin tarttuvat koriin on seuraavat:
Suippopaprikat, sipulit, maitorahka, kananmunat ja viimeisimpänä mukaan on ehkä vähän turhan usein jäänyt vadelmajäätelöä tummansuklaan palasilla. ;)


Omat kysymykseni seuraaville: 
1. Viisi suosikkisarjaasi?
2. Mihin paikkoihin veisit ystäväsi, jotka tulevat käymään asuinkaupungissasi?
3. Mistä muut voisivat sinua kadehtia?
4. Viisi tavoitetta itsellesi vuodelle 2015?
5. Missä olet hyvä?

Haastan tällä kertaa Dixi-blogin Helenan, Hannamarian Hannan, Designin'Eyesin Annin, Kahvia ja kosmetiikkaa Pirjon sekä Keyword: Love -blogin Jonnan.

7 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Olen kyllä aika surkea näitä toteuttamaan, mutta jospa nyt onnistuisin :D

  VastaaPoista
 2. Herra Kissanen <3 <3 !

  Kiva kun vastasit haasteeseen, ja vielä ihanan pitkästi ja ajatuksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Kissanen <3

   Kiitos haasteesta! Musta on kiva kun pääsee välillä vähän tekemään jotain "syvällisempää" juttua. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...