keskiviikko 19. elokuuta 2015

UD + sivellinhamsteri

Nyt kun Urban Decay viimein on saapunut Suomeen kuulette varmasti siitä iiihan joka puolelta. Eikä siinä mitään! UD oli mulle se "kakkosportti" tähän meikkien maailmaan heti Make Up Storen huikean värikkäiden luomivärien jälkeen.

Voisin hehkuttaa All Nighteria varmaan joka ikinen kerta kun sitä käytän, se kestävä meikki vaan jaksaa yllättää. Urban Decaylla on sivellinhamsterin näkökulmasta toinenkin tuote, josta en kyllä enää suostu luopumaan.


Optical blurring brush on ihan oikeasti se ainoa sivellin, mitä ihminen voi meikkivoiteelleen tarvita. Tämä päihittää mun kirjoissani kuuluisan Shiseidon pikkusiveltimenkin! Optical blurring -sivellin toimii todistetusti jauhemaisella, nestemäisellä ja vahamaisella, peittoastettakin voi helposti säädellä kerrostamalla tai pyörittelemällä sivellintä vähän kevyemmin tai painokkaammin. Tekokuitukarvojen pesukin onnistuu helposti vaikka Fairylla eikä vaadi koko päivän työtä (kuten vaikka tuo aiemmin mainittu Shiseido).

Olkoon UD-mania tältä erää minun osaltani tässä. :)

6 kommenttia:

 1. Mahtava kuulla, että tää toimii kaikilla pohjilla, tais olla top 10 myydyin tuote UD:lla. Enkä ihmettele, nyt kun kehuit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse kyllä yhtään ihmetellä, että tää niistä myydyimmistä tuotteista löytyy! :)

   Poista
 2. Uuuu tämänhän minä tarvitsen! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Oho, miten multa on mennyt tällanen sivellin UD:lta ihan ohi! Tähän täytyy tutustua tarkemmin, kiitos vinkistä.. :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...