keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mutaa tukkaan

Kävin joku aika sitten ekokampaajalla. Oman kampaajan löytämiseen tunnetusti menee hetki ja kampaajani meni töihin ekokampaamoon. Vaalennetun tukkani kanssa olin tosi skeptinen sen suhteen, mitä hiukseni tykkäisivät ekotuotteista.

Hiuksiin tehtiin jonkinlainen leväpuhdistus ja käytettiin Less is more -tuotteita. En muista milloin hiukseni olisivat tuntuneet niin puhtailta ja samalla tosi hyviltä. Kampaajan kanssa puhetta oli myös savihoidosta, jonka voisi tehdä päänahalle.Levähoidon jälkeen hiukset ja päänahka pysyivät hyvännäköisinä vielä kolmantenakin päivänä. Hiukseni rasvoittuvat niin nopeasti, että hiuksia on normaalisti pestävä päivittäin. Levästä jäi myös niin mukava tunne hiuksiin, että lähdin vielä etsimään savea Ekolosta. Savea ei löytynyt, mutta löysin Eliah Sahil -merkin jauhemaisen shampoon.

Tuoksu on tosi vahva, sellainen "intian basaari muutti tukkaani" -tyyppinen, mutta tuote muuten on oikeasti tosi toimiva! Jauhetta hierotaan märkään tukkaan, huuhdotaan, lisätään ja vaahdotetaan. Tällä olen saanut venytettyä pesuväliä joka toiseen päivään. Hämmentävintä tässä tietysti on se vaahtoaminen. Pääraaka-aine on savi, mutta mukana on mm. pesupähkinäjauhetta. Ei ihan se savi mitä ajattelin, mutta tämä on varsin toimiva toistuvaan käyttöön.

4 kommenttia:

 1. Oho, onpas jännä tuote! Kätevä muuten myös jos haluaa lentää kosmet käsimatkatavaroissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotapa en huonona matkaajana tullut ajatelleeksi, mutta olet ihan oikeassa!

   Poista
 2. Mulla on tosi rasvoittuvat hiukset ja ärsyttää pestä tukkaa joka päivä, joten tämä voisi lähteä testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Ohjeen määrä oli tosin ainakin mulle liian pieni, mutta kyllä se määräkin löytyy kokeilemalla. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...