sunnuntai 2. elokuuta 2015

Aurinko, aurinko

...ei ole juuri näyttäytynyt. Silti olen onnistunut polttamaan itseni tänä kesänä. Tai juuri sen takia, ei ole tajunnut varautua.

Rusketus ois ihan kiva, tarkoituksella en sitä juuri hae, mutta yleensä tilanne on se, että näytän shakkilaudalta:

Jalkaterät on ruskettuneet mukavasti, nilkoissa on yleensä jonkinlainen rusketusraja, siitä mennäänkin liukuvärinä siihen tunnettuun kalkkilaivan kapteeni -sävyyn. Maha pitää hyvän kestorusketuksensa vuoden ympäri - vaikka on ehkä kaksi kertaa elämässään nähnyt auringon. Sitten löytyy yleensä palanut rinta ja olkapäät. Kädet on vaaleahkot ja kyynärpäistä päästään käsivarsiin, jotka joskus jopa ovat saaneet väriä palamatta. Viime kesänä muuten onnistuin polttamaan jopa sääret. Joten joo, aurinkorasvaa kuluu.


Oon aika nirso sen suhteen, mitä kermaa haluan iholleni laittaa. voide ei saa olla tahmainen, se ei saa lemuta tuoksua ainakaan kovin voimakkaasti. Korkeista suojakertoimista ei tällä helposti palavalla ihollakaan ole haittaa. Mukana täytyy tietysti olla myös UVA sekä UVB -suoja (joka taitaa kyllä kaikissa nykyään olla?).


Eucerinin Sun Spray oli ihan mukava tuttavuus. Hajusteeton, imeytyy nopeasti eikä tunnu tahmamöhnältä. Pienen pieni tahmaisuus tästäkin löytyi, mutta ei mitenkään häiritsevä. Plussaa myös kohtuullisen tarkasta pumppumekanismista. Helppo levittää ja omia käsiään tarvitsee läträrä mahdollisimman vähän. Perushyvä tuote.


Riemunkiljahduksia kuitenkin aiheutti Sun Fluid, joka ihan oikeasti näyttää ja tuntuu iholla samettisen mattapintaiselta, mutta ei ole yhtään tahmainen! En ole varmaan koskaan aiemmin törmännyt täysin tahmaattomaan aurinkovoiteeseen! Pienenä miinuksena tälle tuotteelle joudun kuitenkin sanomaan tuoksun. Hajusteeton tuote joo, mutta levitysvaiheessa raaka-aineet haisevat ihan pölyltä. Kyllä se imeydyttään häviää, mutta inhottava tuoksu. :D

Tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...