maanantai 10. elokuuta 2015

Vettä!

Oon aina ollut vähän huono juomaan vettä. Kyllähän sen sitten näkee ihossa ja olemuksessa kun on jättänyt tärkeimmän kauneustuotteensa vähemmälle. Oon kuitenkin ryhdistäytynyt! Suurin kiitos siitä näille:


Näitä juomakuppeja on kerääntynyt nyt jokunen, mutta jokaisella on oma käyttötarkoituksensa.
Pienin näistä on S'well, johon mahtuu nestettä pikkuisen alle kolme desiä. S'well on jonkinsortin termos, joten juomat pysyy kylmänä tai kuumana useamman tunnin. Pieni pullo puolustaa paikkaansa silloin kun ei halua kauheasti lisäpainoa laukkuunsa, mutta tietää nääntyvänsä ilman vettä.

Puolen litran Eva Solo oli ensimmäinen, pitää veden kylmänä (mutta ei saa täyttää kuumalla), toimii suuremmalla vedentarpeella ja treenipullona. Isoin on alumiininen kaupanpäällispullo, joka pitää retkipullon virkaa.

Reilun neljän desin Starbucks-härpäke eli virallinen kauneusbloggaajamuki on sitten kotikäytössä. Mukia voi pitää vieressä eikä juoma kaadu tai pölyynny ja pillillä tuon neljä desiä hörppii ihan vahingossakin.

Eipä näitä usein tarvitse pestä, mutta silloin tällöin pesu on tarpeen. Pesuaineena tykkään käyttää sellaista tuotetta, joka ei vaahtoa turhan paljon. Vähäinen vaahto jeesaa kummasti huuhtelua. Ainakaan Lilly's* eco clean -astianpesuaine ei vaahtoa  fairymaisesti. Pulloharjaa käytän harvoin, mutta ainakin tuo Starbucks-mukin pilli kerää kaikennäköistä huulipunaa ja sylkeä. Sen puhdistamiseen löysin Annansilmät-aitasta 8mm ja 10mm luonnonkuituiset koeputkiharjat. Kumpikin koko käy pillin puhdistamiseen, mutta 8mm on himppusen sopivampi.

*Tuote saatu

8 kommenttia:

 1. Mäkin olen yrittänyt ryhdistäytyä veden juomisen kanssa - huomaan aina yhtäkkiä että kappas, heikottaa! Kivat mukit auttavat kummasti muistamaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista välineurheilijaa kuin minä ainakin auttaa. :D

   Poista
 2. Tää juominen on mulle sellainen juttu, johon en ala, enkä suosittele muitakaan. Oon asiassa todellinen vastarannankiiski, kiitos erään dokkarin, jonka näin, jossa kahden identtisen kaksosen voimin todistettiin, että veden litkimisellä ei ole ihoon mitään vaikutusta. :D Kyllä, olen nähnyt myös päinvastaisia todisteita, mutta luotan tässä asiassa kehooni. Juon kun on jano, en juomisen vuoksi. Kyllä se keho ilmoittaa, jos janottaa. Helteillä ja kesä kuumalla vettä/vichyä kuluu enempi, talvisin juon tosi vähän, yleensä jonkun tosi suolaisen pizzan jälkeen saattaa jano iskeä. Noi Starbucksin mukit on makeita!

  Se on sitten tosiaan eri juttu, jos unohtaa juoda niin, että alkaa heikottamaan. :( Mitä ihooni tulee niin veden lipittämisellä ei ole siihen mitään vaikutusta, testattu on. Seurasi ainoastaan liiallisia vessareissuja siitä hommasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liika on kyllä liikaa. Ite oon kuitenkin sitä sorttia, että ilman itseni muistuttamista saatan päivän aikana juoda tyyliin 2-4 desiä vettä ja silti sitä tulee reilusti enemmän pois. En oikeestaan enää ees tuntenut janoa kun olin niin kuiva. Nykyisin kyllä juon lähinnä janoon. Tiedä sitten onko sattumaa, mutta omassa ihossani huomaan kyllä. Taitaa kaikki olla vähän yksilöllisiä juttuja tai mikä onkaan se korvien välistä tulevan lisän merkitys. :D

   Toi Starbucksin muki on kyllä hieno, en ihmettele että siihen on kaikki ihastuneet.

   Poista
  2. Mä luulen, että se on täysin yksilöllistä! :D Tosiaan luulen, että jos sitä oikeasti juo liian vähän niin vähän, ettei pysy oma nesteystasapaino kunnossa, niin saattaa se näkyä.

   Poista
  3. Jep, eli ei liikaa mut ei liian vähänkään! :D Nykyään mulle tosiaan tulee janoki , mutta se oli aiemmin aika outo tunne. Keho oli jo luovuttanut. ;)

   Poista
 3. Mä haluun kanssa ton Starbucks mukin! :D Mun tarvis kanssa juoda ennemmän kun nyt, Menee päiviä kun huomaan illalla etten ole juonut lasiakaan vettä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi muki oli kyllä yks ihan olennainen tekijä tässä juomisen lisäämisessä. Oikeesti kaikki on parempaa pillillä. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...