perjantai 12. helmikuuta 2016

NARSisti


Narsistia musta ei saa tekemälläkään! Jos narsistille on vastakohta niin minä olen se. Sen sijaan olen NARSisti samaan tapaan kuin Sensaisti on Sensaisti.

En tiedä mistä mun innostukseni merkkiin lähti, mutta tiedän että se on tuotteiden laatu, joka mut on saanut merkkiuskolliseksi. Helena joskus sanoi, että mullahan on varmaan jokainen NARS-tuote. Ei ihan, mutta kyllä mun hyllyltäni on löytynyt aika reipas osa tuotteista ja harvaan on tarvinut pettyä. On niitä pettymyksiäkin, mutta ne on lähinnä olleet luokkaa: ei sovi minulle. Jos rajauskynä saa minun silmäni vuotamaan, ongelma ei suurella todennäköisellä ole kaikilla käyttäjillä.

Ehdottomia tuotesuosikkeja on NARSin huulipunat. Jopa mattapunien kanssa minun huuleni eivät lähde rohtumaan. Ja ne siveltimet. Mulla on melkein koko setti vanhan sarjan siveltimiä. Ne on ostettu sivellin kerrallaan vähän eri aikoihin, mutta jopa vanhimmat, jotka on ostettu 2011 ovat kuin paketista napattuja. Siveltimillä on väliä ja NARSin siveltimet melkein tekee työn mun puolestani.


Moni verkkokauppa myy NARSia, mutta ei kannata innostua liikaa. Esimerkiksi brittiläiset nettikaupat harvoin toimittavat sopimustensa takia tuotteita maansa ulkopuolelle. Osa taas saattaa toimittaa hetken, mutta ilmeisesti joku ruoska alkaa viuhua. Tällaisista paikoista esimerkkinä FeelUnique, joka otti NARSin valikoimiinsa ja vielä alkuvaiheessa toimittikin tuotteet mihin tahansa, mutta nykyisin merkin kohdalla on ilmoitus ettei tuotteita voida toimittaa vaikkapa Suomeen.

Mutta seuraavista paikoista sitä saa!

http://narscosmetics.eu/ 
NARSin oma eurooppalainen nettikauppa. Tämä toimii parhaiten isommissa tilauksissa, sillä yli 50 euron tilaukset saa toimituskuluitta. Alle viidenkympin tilauksiin tulee 21 euron toimituskulut.

www.hqhair.com/ 

HqHair on NARSin kanssa ollut vähän vaihteleva. Osassa tuotteista on lukenut rajoitukset, mutta nykyisin firma tarjoaa käytännössä täyden valikoiman tuotteita. 

www.lookfantastic.com/ 
Edellisen kanssa samaa firmaa. Ei välttämättä näy brändilistauksessa, mutta haulla löytyy reilu osa tuotteita!

http://www.sephora.fr/ 

Vanha kunnon Sephora, siis se Ranskassa toimiva. Toimittaa Suomeen, mutta kannattaa kerralla tehdä kimppatilaus vaikka koko suvulle, postikulut on nimittäin huimat 30 euroa. Mun lyhykäinen juttuni Sephora.fr-nettisivulta tilaamisesta on muuten kaikkien aikojen luetuimpien joukossa! Kiinnostaako tarkempi ohjeistuspostaus?

http://www.net-a-porter.com/ 
Muodista tunnettu net-a-portet tarjoaa myös kauneustuotteita ja uutuutena NARSia myös Suomeen, 25 euron postikuluilla tosin.

http://www.kissandmakeupny.com/ 

Tuotteet tulee jenkeistä, mutta samasta syystä näillä on aina uusimmat tuotteet ensimmäisinä enkä ole kovinkaan montaa kertaa lukenut, että jokin tuote olisi lopussa.Lisänä vielä pari vinkkiä erityisesti jos haluaa metsästää edellisten kausien tuotteita, esim. siveltimiä. Tuotteet tulee taas rapakon takaa:

www.brigettesboutique.com/
http://www.allcosmeticswholesale.com/


Onko NARS-tuotteita joista haluaisit erityisesti kuulla?

6 kommenttia:

 1. Meikkivoiteet ja siveltimet kiinnostaa, ne on jääneet mulle vieraammiksi! Narsin silmämeikinpohjustaja on mun luottotuote <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmämeikinpohjustajassa toivoisin taas tuubimuotoa, olis mukavampi käyttää omasta mielestä. :)

   Poista
 2. Mä rakastan Narsin poskipunia, mutta nyt kiinnostuin kyllä huulipunistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsin pospkipunan kautta itse asiassa oikeasti opin käyttämään poskipunaa!

   Poista
 3. Mulla on myös kymmeniä NARSin tuotteita. Melkein parhaiten tilaukset toimii nykyään .eu-sivuilla. HQ on alkanut lähetteleen vääriä tuotteita aika usein. Odotan että saan parin viikon kuluttua reissusta ostettua uuden velvet matta tm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, että tuo ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin on nykyisin jatkuva tarjous! Tekee merkin omilta sivuilta tilaamisen houkuttelevammaksi kuin automaattinen kaksikymppiä lisää.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...