maanantai 29. helmikuuta 2016

2 in 1 sivellinpesuri


Mastradin silikoninen patakinnas on oikeasti parasta, mitä patalapuille on koskaan tehty. Lämpö ei tule läpi eikä levy varmaan liu'u käsistä. En minä kuitenkaan kokkaamisesta meinannut puhua, arvasittekin ehkä jo.


Joo, ehkä höpöin niksi, mitä niksi-Smykki on koskaan tehnyt, mutta en voinut pettää teitä. Olette varmaan törmänneet jos jonkinmoiseen silikoniseen sivellinpesuhanskaan, -munaan ja -mattoon.
Eräs bloggaaja mainitsi, että Ikean patalappu tuplaa toimintonsa hienosti sivellinpesurina. Juttu oli hauska ihan jo siksi, että olin katsellut omaa patakinnastani "sillä silmällä".

Kun Panda viime viikolla kysyi minulta olinko jakanut tuon ajatuksen, jouduin toteamaan että se oli toinen niksi-nainen eli Martina. Totesimme kummatkin kuitenkin, että ajatus patakintaan käyttämisestä sivellinten pesuapuna olisi ihan jotain, mitä minä voisin sanoa. Silloin tiesin, että en voi pettää teitä. Tässä siis sivellinpesurini!


Toimii - myös patalappuna. Tällä saa myös puristettua ylimääräiset vedet pois kätevästi. :D

5 kommenttia:

 1. Jos Ikea ois lähempänä niin lähtisin samantien tuon ostamaan :D

  VastaaPoista
 2. Olin vähän epäselvä, täähän ei siis ole se Ikean versio. Tämän löydät varmaan vaikka ruokakaupasta! :D

  VastaaPoista
 3. Näppärää, voisin ostaakin tälläisen tuplakäyttöisen tuotteen :)

  VastaaPoista
 4. Liisa mukaan signature-haasteeseen! ;-)
  http://annijaamuah.blogspot.fi/2016/03/signature-makeup-tunnusmeikkini.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos, otan haasteen mielelläni vastaan. :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...