sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Tunnusmeikkini

Kaunis Anni haastoi minut tunnusmeikkihaasteeseen. Kiitos!
Elisan aloittamaan haasteeseen kuuluu myös muutama kysymys.1. Millainen on tunnusmeikkisi?

Tunnusmeikkini on varsin luonnollinen pienellä Marilyn-hengellä. Olisi tosi kiva noudattaa sellaista ideologiaa, jossa meikataan ihan vain sen takia, että se on kivaa. Toki sitäkin teen, mutta valitettavasti mun arkimeikkiini kuuluu sellaisiakin asioita, jotka liittyvät nimenomaan huonompien juttujen häivyttelyyn ja hyvin korostamiseen. 

Iho on mun ikuinen murheenkryynini, pohjameikillä korjaan pahimmat värivirheet. Haluan siis peittävän, mutta kuitenkin mahdollisimman vähän pakkeloidun ihon. Mukaan tulee sen verran poskipunaa, että ihoon saadaan väriä - siis sen jälkeen kun on poistettu edelliset värit (voi meitä!). Kulmat täytyy tietysti muistaa! Niitä fiksailen sen verran, että mulla on kulmat, edelleen mahdollisimman luonnolliset, mutta laitetut. Huuliin yleensä käytän jotain stainimaista tai hoitavaa ja kevyttä tuotetta. Jos mun meikissäni on joku juttu, niin se on silmät. Silmiin kuuluu hento banaanivarjostus ja kissamaiset rajaukset. Pitkät, mutta ohuet ripseni kampaan sivulle - Marilynin tyyliin!


2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?

Korostus tulee ihan selvästi tuonne silmiin. Vähemmälle jää huulet. Harvoin laitan niitä kovinkaan paljon. Sen verran, että huulet näyttää mun huulilta, mutta vähän paremmilta.3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?

Varmaan pohja! Ilman kunnollista pohjaa en tunne oloani kotoisaksi, kaikki muu saa vaikka jäädä. :D Puhunkin täällä bloginkin puolella aamun hätäpohjasta. Arvostan aamu-uniani...


4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi?

Ei mun tarvitse kehittää omaa sarjaa, sellainen on jo. Siinä vaan sattuu jo olemaan jonkun muun nimi: Bobbi Brown. Bobbin filosofiana on sellainen sopivan luonnollisuuden korostaminen, jonka olen aina kokenut omakseni. Tosin Bobbilta olen omistanut vain yhden peitevoiteen. Se oli huippu.

Kuvassa hoitokissa Velmu, joka saa tiistaina oman forever homen.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?


Öh, sellainen vanha Hollywood-glamour? Vai meniks se jo? Hiuksissa se ainakin meni jo. Olen huono seuraamaan trendejä!

Mitäs sanotte?

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihana meikki! Sekä tietty supersöpö kisu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta tää oli ihana haaste, joten kiitos itsellesi. :) Tuo kissa on ihan huippu ja tosi hellyydenkipeä. :D

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...