keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pehmeimmät siveltimet maailmassa


Olen ihminen joka jahtaa laatua ja se tauti vain pahenee. En tarkoituksella metsästä aina parempaa ja parempaa laatua, mutta niin vain käy.

Kun kuulin japanilaisista sivellinvalmistajista Hakuhodo ja Chikuhodo, en voinut olla miettimättä mikä niissä on niiin hyvää. Beautylish tarjoaa Chikuhodoa ja Wayne Goss -siveltimiä, jotka on huhujen mukaan valmistanut Hakuhodo. Monen kuukauden miettimisen ja vatvomisen jälkeen päädyin kolmeen siveltimeen ja olen ihan myyty! Vaikka nämä ovat ns. halpislinjoja kummaltakin merkiltä, en ole koskaan törmännyt samanlaisiin siveltimiin. Yhden yhtä karvaa ei ole irronnut, jokainen karva on leikattu vain liimaosastaan ja näissä on ihan uskomaton kiilto ja pehmeys. No ok, NARSin poskipunasivellin on kyllä samaa sarjaa näiden kanssa.

Valkovartinen sivellinen Chikuhodon vuohenkarvainen meikkivoidesivellin. Tällä levittyy niin nestemäiset kuin puuterimaisetkin pohjat. Sivellin on hyvin jämäkkä, mutta samalla todella pehmeä. Tätä on ilo käyttää iholla. Ei takuuvarmasti raavi edes silmänympärysihoa. Kokonsa puolesta tätä voi käyttää koko kasvoilla.

Viuhkasivellin on Wayne Gossin aitokarvainen sivellin numero 15. Nämä ovat kaikki niin mukavia iholla, että tekee mieli sivellä niillä ihoa ihan muuten vain. Olen huomannut, että puuterijarrut lähtevät ihan parhaiten viuhkasiveltimellä ja samoin tämä toimii mainiosti puuterimaisten kuultotuotteiden kanssa. Tällä ei voi saada övereitä, mutta kaunis kuulto on taattu.

Kolmas on muodoltaan vähän erikoisempi ja se on myös Wayne Gossilta. Sivellin numero 02. Toimii äärettömän hyvin korostustuotteilla ja poskipunilla. Pehmeä sivellin ei vahingossakaan vedä alla olevia tuotteita myttyyn.

Minut on pilattu! Se on tosin teidän onni, meinasin nimittäin taas luopua "ihan kiva" -luokan siveltimistä. :D

2 kommenttia:

  1. Mulla ois kanssa tarvetta hyvälle viuhkasiveltimelle. Tarviipas tutkailla tämä, kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...