keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Invisibobblen perimmäinen tarkoitus

Olen viime aikoina tullut toimeen Invisibobblejeni kanssa. Kun niitä on tarpeeksi monta, on ollut helppo antaa lepopäiviä.

Lepopäiviä on viettänyt myös niksi-Smykki, mutta ei hätää, olen palannut!

Miten nämä kaksi asiaa liittyy toisiinsa?


Elämän suuria ongelmiahan on tietysti laukussa riehuva johtosuma. Joskus vaan on pakko ottaa ne kuulokkeet ja kainkemaailman laturit matkaan. Silloin yleensä käy niin, että niistä tulee yhdessä sellainen solmupallo, ettei sellaista saisi edes tekemällä.

Olen käyttänyt johtojen hallitsemiseen pientä vetoketjullista pakkausta. Pakkaus oli kuitenkin hukassa kun viimeksi piti sulloa jos jonkinlaista johdonpätkää matkaan. Löysin Invisibobblen varmasti perimmäisen tarkoituksen johtojohtajana. Kun johdot kieputtaa kevyelle lenkille ja kiinnittää ne mahdollisimman tuoreella Invisibobblella, johdot pysyy paikallaan ja hermot kunnossa!

4 kommenttia:

 1. Mulla ei edelleenkään toimi bobblet kuin nutturakampauksessa, mutta siinä ne sitten toimii paremmin kuin mikään muu ikinä! :D

  Kiitos niksistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutturoihin nää on mullakin päätyneet - ja johtopidikkeiksi. :D

   Poista
 2. Hyvä vinkki, koska kuulokepiuhat menevät vähän väliä solmuun ja renksuja on aina mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onhan joku kehittänyt tähän ihan oikeitakin välineitä, mutta nämä löytyy jo kotoa.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...