tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kérastasen kampaushaaste

Tää juttu on jotain, mitä oon halunnut tehdä jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi ja olen pelännyt itseäni. Nyt sain jotain ulkopuolista inspiraatiota asiaan sillä Kérastase lanseerasi uuden lämmöstä aktivoituvan muotoilutuotteen, jota voi käsitellä uudelleen ja uudelleen ilman tuotteen lisäämistä. Lanseeraukseen liittyi haaste bloggaajille ja vloggaajille: Luo kolme kampausta peräjälkeen.

Minähän tartuin toimeen! Kuvien piti olla samalla toivomianne meikkikuvia, mutta en ihan osannut arvioida sitä kuinka paljon käytetyt valot syövät värejä, nämä on siis enemmän hiuskuvia.

Look nro 1: Arkitukka

Kuva: Jari Kuskelin

Näytänpä muuten sporttiselta ja virkeältä.

Pesun jälkeen tukkaan on levitetty hiusöljyt ja Kérastasen L'Incroyable (lausuminen tapahtuu kuulemma sanomalla laancroijaabl'). Föönasin hiukset lähes kuivaksi ja kieputin rullille muotoutumaan. Aamulla rikoin isoimmat kiharat ja sörkin vielä muutaman pikkuosion suoristusraudalla vähän rennommaksi kiharaksi. Muutamalla pinnillä vielä kiinni sieltä täältä, niin ei näytä ihan kasarilta. 

Look nro 2: brittipoppari

Kuva: Jari Kuskelin

Mulle puhutaan kaupoissa yllättävän usein ensimmäisenä kielenä englantia. Erityisesti silloin kun asuin Helsingissä, jopa s-marketin kassa aloitti englanniksi. Ei se mitään. Olen päätellyt tämän johtuvan mun slaavilaisista piirteistä, mutta tässä kuvassa näytän kyllä ihan brittipopparilta. :D

Pohjana samat kiharat kuin ekassakin kuvassa. Tosin suunnilleen korvien yläpuolelta lähtien kaikki on kiharrettu raudalla uudelleen, jotta sain vähän isompia kiharoita. Otsalle tein jättilaineen ja samaa fiilistä hain myös muuten. Perfektionistina mua harmittaa tän kampauksen epämääräisyys, on paljon helpompi tehdä kampauksia muille!


Look nro 3: Jotain ihan muuta


Kuva: Jari Kuskelin

Lähtöajatus oli nörtisti vulkanuslaiset kulmat ja vähän liian suora tukka. Tästä kuitenkin käytännön pakosta muodostui ennemminkin japanislaistyyppinen kabuki-naama. Hiukset suoristin, osan jätin löysälle ponnarille taakse, osan jätin kehystämään kasvoja. Joku taitaa kaivata jonkinlaista tasoitusta hiuksiinsa. ;DTuotteesta itsessään ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tuoksu on aika parfyyminen, mutta kerastasemaiseen tapaansa sen verran kevyt, että minäkin pystyin sitä käyttämään. Lämmöltä tukkaahan ei voi tai sen kummemmin tarvitse suojata, mutta varsinkin rautojen kanssa on tosi tärkeää, että muotoilutuote auttaa tukkaa liukumaan raudan välissä ja tietysti pitää kiharat tai suoristuksen paremmin kuosissaan. Olen kampaaja, en siis yleensä yhden muotoiluotteen ihminen, mutta kyllä pelkästään tällä kiharata pysyi aika monta harjaamiskertaa ihan kohdallaan. Laineissa myönnän suihkineeni lakkaa, niitä en kykene tekemään ilman lakkaa. Tukka oli vielä seuraavana päivänä varsin suora, mutta mikä parempaa, hiukset ei näyttäneet yhtään rasvaisilta noin monen käsittelyn jäljiltä.
Myönnän, ihan incredible tuote!

Haluatteko lisää jotain tällaista? :)

*Tuote saatu

10 kommenttia:

 1. Hahhah, ihan mahtava tuo vika kuva! :D Sulla on muuten ihanan isot silmät, niin paljon luomitilaa! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle aina sanotaan et mulla on isot silmät, mutta yllätys yllätys en ikinä ite nää sitä. :D

   Poista
 2. Kuulostaapa muuten mielenkiintoiselta tuotteelta! Mulla on KMS:n vastaavanomainen, mutta se on jäänyt vähemmälle käytölle. Ehkäpä käyn kurkkimassa kaupassa, millainen tämä oikein on :)

  Ja wow, mitä kuvia! Aivan ihastuttavia! Ehdottomasti lisää tällaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä mukava uutuus? Erityisesti se ettei hiukset näyttäneet tai tuntuneet rasvaisilta vielä seuraavanakaan päivänä oli yllätys. Yleensä kun mun tukka rasvoittuu jo yhdessä yössä.

   Kiitos! Tätä oli ainakin hauska tehdä. :)

   Poista
 3. Mä rakastan tota keskimmäistä kuvaa, niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä mulla oli selkein visio ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. :)

   Poista
 4. Aivan huikea tuo keskimmäinen kuva! <3

  VastaaPoista
 5. Uuuu ihania lookkeja erilaisia tyylejä! Vautsi!!

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...