sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ruokakaupan kosmetiikkatärpit

Mun hullunkurisia ominaisuuksiani on mm. se että tykkään kierrellä päivittäistavarakauppojen hyllynvälejä. Katselen ja tutkiskelen mitä uutta tai jännää hyllyiltä löytyy. Tarkoituksena ei niinkään ole ostaa mitään, kyseessä on ihan vain uteliaisuus.

Lähikauppani on s-market, joten se on varsin tylsä tähän kouluamiseen, mutta silloin tällöin käyn seikkailulla isommissa kaupoissa.

Edellisellä reissullani kävin läpi Citymarketin ja Prisman. Tein löytöjä!


Citymarket tarjosi muutamaa Sleekin palettia. Pitkän pohdinnan jälkeen en voinut poistua kaupasta ilman Del Mar Volume II -palettia. Katsokaa nyt miten kaunis!


Citymarketin kosmetiikkahyllyt olivat aika iloinen poikkeus. Kiinnitin erityisesti huomiota siihen, että irtoripsiä oli ihan uskomaton määrä ja Eylure oli varsin vahvasti edustettuna. Eylurella oli muuten pakkaus, jossa mukana tuli yksi ylimääräinen harjoitusripsi!

Iberolla oli irtoripsien asennukseen tarkoitetut metalliset pinsetit. Ainakin Eylurella tulee mukana muoviset asennuspihdit, mutta ne ovat niin kömpelöt, että ei ne ainakaan auta asennuksessa. Iberon sirot ja metalliset näyttivät lupaavilta.

Prisman hyllystä en löytänyt suuria erikoisuuksia paitsi Revlonilta. Revlonilla oli todella hyvännäköisiä ripsiä ja lateksitonta ripsiliimaa. Olen pitkään ajatellut, että työpakkiinni on pakko saada lateksiton ripsiliima. Harvoin kukaan etukäteen tietää olevansa herkkä lateksille, mutta on niitäkin nähty, että liima alkaa kutittaa tai ärsyttää. Koska allergiat ja herkkyydet ei ole mulle leikin asia, olen etsinyt suositeltua Revlonin lateksitonta liimaa. Revlon kyllä puolestaan sisältää aika liudan akrylaatteja, että jos ne on ongelma, niin ei tämäkään sovi. Tuo liima löytyi Prisman hyllyltä.


Liima vaikuttaa hyvin kilpailukykyiseltä Duoon nähden. Tosin tämä on mun mielestäni astetta hankalampi poistaa. Mahtava löytö kuitenkin.

Onko siellä muita vähän höpöjä? :D

8 kommenttia:

 1. Citymarketin Sleekit taisivat olla vain erä, jota ei ehkä tule lisää. Miksiköhän myydään Revlon ripsiä ja liimaa, muttei meikkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleekit tais tosiaan olla erä, ehkä jonkinlainen testierä? Mahtavaa on kuitenki se, että perus lumenen lisäksi on muitakin juttuja! Vaikka Kardashianit ei vois vähempää kiinnnostaa, oli kiva huomata Citymarketin ottaneen merkinnhyllyihinsä. :)

   Poista
 2. Sleekiä! No enpä olekaan sitä nähnyt Suomessa missään myynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vaikka olikin näillä näkymin vain erä, niin rohkea veto!

   Poista
 3. Haha mäki kiertelen aina cittarissa ja prismassa kosmetiikkahyllyt ennen kuin siirryn ruokaostoksille :D

  VastaaPoista
 4. Minä kanssa luuhaan Prismassa noi meikki- ja kosmelisäosahyllyt lävitse enemmän ja vähemmän säännöllisesti, vaikka tiedän ihan hyvin, että harvemmin sieltä mitään uutta ja ihmeellistä löytyy. Tosin toi Revlonin ripsiliima on jäänyt tutkan alle, pitääpä korjata tilanne asap! ;-)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...